צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-04-08, 00:28   #10
Spit-Fire
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous
אוי אוי... לא עלינו.

5 ימים רצוף ?
ראשון אימון
שני אימון
שלישי חופש
רביעי אימון
חמישי אימון

איפה רצוף תגיד לי ?
2 אימונים רצוף וזהו אבל לא קשור סתם טעות בכתב בכל מקרה הוא מאמן פעמיים קדמית ופעמיים אחורית ופעמיים כל שריר אחר בשבוע...
ויש לך טעות חזה לא עובד המון...בכלל שאומרים חזה זה עובד על יד אחורית יותר מאשר חזה לא ?
תפסיק לדבר שטויות מה אתה חושב שעושים חזה אז היד אחורית עובדת כמו :):):):) ? כן יד אחורית עובדת אבל לא ברמה שאתה חושב כנל לגבי מקבילים שאומרים שזה תרגיל גם לחזה זיון שכל יש אחיזה שונה לחזה אבל מקבילים צר זה עובד על חזה קצת יותר בולט בהמון יד אחורית ובכל זאת עושים חזה יום אחרי.
בכל מקרה זה לא דבילי ולא כלום תפסיק לדבר שטויות אני (ועוד הרבה אנשים) הייתי עושה את החלוקה הזאת אחלה חלוקה אתה אשכרה חי בסרט שאם אימנת חזה אז לא תוכל לאמן יד אחורית יום אחרי צא מהסרט גבר אנחנו לא נקבות אתה יודע.
לגבי הבטן לדעתי סבבה :\
לגבי הרגליים ושאר הסטים והכל או שאתה משחק אותה או לא יודע מה ... מה אתה אשכרה לא רואה שכתבתי לו להוריד סטים תרגילים ולהוסיף עובר עליך משהו גבר ?
1. התכוונתי שזה יוצא מתוך 5 ימים שהוא עובד 4 פעמים על אותו שריר
ואולי אתה לא יודע לעבוד או שהמשקלים שלך קלים מידי אבל שאתה דוחק חזה היד אחורית עובדת כמו בובלה
2. אני בעצמי עבדתי בשיטה הזאת של חזה עם יד קידמית וגב עם יד אחורית והלך לי סבבה מאוד ואני מעדיף לעבוד ככה אבל לא שיש לי 9 סטים ליד קידמית אחרי אימון גב עם כביכול 11 סטים
מי מאמן שריר קטן 9 סטים על עבודה של AB ועוד מתאמן מתחיל מילא זה היה ABC מתאמן מנוסה שכבר יודע מה הולך או מה לא.. או שהוא היה רוצה לתת דגש לשריר קטן מסויים אבל לא ככה מתאמנים וביחוד לא עם פרמידה כל האימון כמו טמבל .
3. תוכנית כמו שהוא בנה מתאמיה ל- AXBXAXX שבוע אחרי זה BXAXBXX
4. אחי הוא בחיטוב אני הייתי הולך על לשים חזה ויד אחורית באותו אימון הוא גם ככה חלש ועדיף לא לעבוד יותר מידי ימים על אותו שריר.
5. בטן נגיד אפשרי לא כזה נורא כי הוא בחיטוב אבל למאסה זה חרא ככה לעבוד
6. אני אומר לו לזרוק תתוכנית הגועל נפש הזאת לפח ולעשות משו מהתחלה עם כל הטיפים שכתובים לו פה
ולהתמקד
6-7 סטים לשריר קטן
8-10 סטים לשריר גדול
בלי יותר מידי פרמידות
לשים תרגילים שונים לגב ולא 5 סטים של 4 ואם הוא חלש במתח שיעזוב את זה בחיטוב אם הוא יכול 12 חזרות 3 סטים שיעשה אבל הוא לא יכול למה אחרת לא היה כותב 5 סטים של 4 חזרות
להוסיף תריגלים לרגליים
טווח חזרות בין 8-12 חזרות
ואני מקווה שבנוגע לאירובי הוא יודע מה הוא עושה למה הוא כתב שבשבת הוא הולך למכון כדאי לרוץ.. אני מציע עוד פעמיים - שלוש לרוץ..