צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-04-08, 00:03   #9
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Spit-Fire
חחחחחחחחח אתה אומר לו שכולם מבלבלים אותו אבל אתה היחיד שמבלבל סתם חוזר על מה שתכתי ולא מוסיף כלום ..
תקלוט שהוא מתאמן ABXABXX זה אומר שב-5 ימים רצוף הוא מאמן 4 פעמים יד קידמית ו-4 פעמים יד אחורית באימון של A יש לו חזה ובתוך חזה עובד הרבה מאוד יד אחורית ובאימון B יש לו אימון ישיר על יד אחורית וכנ"ל יד קידמית זה דבילי..
ואיך 9 סטים על יד קידמית ו9 סטים על יד אחורית לעזאזל ? אם הוא נותן לחזה 9 סטים זה שריר גדול
בטן בכלל לא צריך 30 חזרות זה שריר כמו כל שריר אחר אפשר לעשות 15 חזרות גג עם משקל.
יד אחורית, יד קידמית , כתפיים ( כל אלו שרירים קטנים ) קיבלו 9 סטים חזה קיבל 9 גב איזה 11 רגליים קיבלו 6 ( שזה השריר שמחולק להכי הרבה חלקים )
ונגיד שרגליים הוא מעפן ולא רוצה לתת להם דגש אז זה סבבה בשבילו .

קיצר או ללכת לקרוא קצת אודות אימונים או למישו נורמלי שיכין לו תוכנית או שישנה פשוט לפי כל מה שאמרתי לו ..
יאללה לעבודה.
אוי אוי... לא עלינו.

5 ימים רצוף ?
ראשון אימון
שני אימון
שלישי חופש
רביעי אימון
חמישי אימון

איפה רצוף תגיד לי ?
2 אימונים רצוף וזהו אבל לא קשור סתם טעות בכתב בכל מקרה הוא מאמן פעמיים קדמית ופעמיים אחורית ופעמיים כל שריר אחר בשבוע...
ויש לך טעות חזה לא עובד המון...בכלל שאומרים חזה זה עובד על יד אחורית יותר מאשר חזה לא ?
תפסיק לדבר שטויות מה אתה חושב שעושים חזה אז היד אחורית עובדת כמו :):):):) ? כן יד אחורית עובדת אבל לא ברמה שאתה חושב כנל לגבי מקבילים שאומרים שזה תרגיל גם לחזה זיון שכל יש אחיזה שונה לחזה אבל מקבילים צר זה עובד על חזה קצת יותר בולט בהמון יד אחורית ובכל זאת עושים חזה יום אחרי.
בכל מקרה זה לא דבילי ולא כלום תפסיק לדבר שטויות אני (ועוד הרבה אנשים) הייתי עושה את החלוקה הזאת אחלה חלוקה אתה אשכרה חי בסרט שאם אימנת חזה אז לא תוכל לאמן יד אחורית יום אחרי צא מהסרט גבר אנחנו לא נקבות אתה יודע.
לגבי הבטן לדעתי סבבה :\
לגבי הרגליים ושאר הסטים והכל או שאתה משחק אותה או לא יודע מה ... מה אתה אשכרה לא רואה שכתבתי לו להוריד סטים תרגילים ולהוסיף עובר עליך משהו גבר ?