אהלן חבר'ה צהריים טובים.
בקיצור ולעניין יצאתי ב 14.4 (שלשום) לטיול שנתי של יומיים (שכבת י"א),יצאנו ב 6 בבוקר מהבצפר (כן לקום ב 5 הרגשתי כמו תאילנדי :/ ) לדרך,לכיוון רמת הגולן.
הגענו למסלול שנקרא נחל אל-על ברמת הגולן,המסלול היה מסלול די קשה ומפרך שנמשך בערך 4-5 שעות ורוב הדרך היא על סלעים ואבנים ובעליות.
בקיצור אחרי כמה שעות מפרכות הכיתה שלי סיימה ראשונה את המסלול,כולם מזיעים ומותשים,הסתכלנו לכיוון ההר ופתאום ראינו שריפה ענקית שהתחילה להשתולל (מי שראה אולי חדשות שלשום ושמע על השריפה הענקית שהייתה בנחל אלעל ועל זה שפינו כ-300 מטיילים) בקיצור אמרו לכולם שהם צריכים לעשות את כל העיקוף כלומר כמעט לעשות את כל המסלול עוד הפעם (והם היו לקראת הסוף) בשביל לא להקלע ללהבות החזקות של השריפה,אנחנו כמובן הכיתה היחידה שסיימה האוטובוס לקח אותנו להתחלה של המסלול כדי לחכות לשאר השכבה שתסיים את המסלול,הגענו לשמה ובהתחלה אף אחד לא היה מודע למה שקורה,לאחר זמן מה שמעתי את ידידה שלי מדברת בטלפון עם 3 חברות שלה במקביל וכולן בוכות ובהיסטריה לא הבנתי כל כך מה קורה אבל חשבנו שסתם כמה בנות נלחצו קצת מהשריפה למרות שהם לא היו בכלל בשריפה
אחרי איזה כמה דקות התחילו להגיע כמה אנשים חלקם בוכים וכולם מזיעים ומותשים שאלתי אותם מה הולך? ואמרו לי שפשוט מלא אנשים התעלפו בדרך ולאף אחד לא נשאר מים לכל אורך המסלול,כלומר שתבינו מה זה את כל הדרך של המסלול הם היו צריכים לעבור עוד הפעם בחום של 40 מעלות בלי טיפת מים!,לקחנו יוזמה אני וחברים שלי והתחלנו למלאות מלא גריקנים ובקבוקים במים ופשוט לסחוב איתנו ולדפוק ספרינט של החיים שלנו לכל אורך המסלול (כן אשכרה חלקה של מסלול שלוקחת שעה עשינו ב 5 דקות נראה לי) לאורך כל הדרך ראינו אנשים על הרצפה,אנשים מונשמים,אנשים שבוכים ומה לא בקיצור,פשוט הבאנו מים לכל אחד שראינו בדרך והשקנו אנשים,לקחנו ילדות על הגב (שק קמח) סחבנו ביידים עזרנו ללכת (יד ביד) וכל מה שיעלה לכם בראש,והבכי,הצרחות והקולות של האנשים שמקיאים זה דבר שמכניס אותך עוד יותר ללחץ,פשוט מאוד טיול שנתי שבחיים אני לא ישכח מה שהיה שמה זה דבר שקשה לתאר כמות האנשים שהתעלפו פשוט התעלפו כמו זבובים אתה הולך ואתה רואה אנשים שכובים על הרצפה ומסביבם אנשים ואנשים שבוכים ועוזרים להם ללכת.
למי שלא ראה את כל המקרה בחדשות 10 הנה השידור החוזר של זה:
http://news.nana10.co.il/Article/?Ar...peID=1&sid=126
אותי מראים שמה על ההתחלה (10 שניות ראשונות) הבחור עם הגופייה השחורה שסוחב את האלונקה ומחזיק לילדה את הראש.
אפרופו מה שהיה עם הילדה הזאת זה היה סרט מטורף,פשוט ניסיתי לסחוב אותה לבד והיא התנגדה לי היא כל הזמן צרחה מתוך היסטריה והתחילה לרעוד בכל חלקי גופה ולהגיד דברים כמו "אני לא מרגישה את הרגלייםםםם" "אני לא מרגישה את הידדדד" "אין לי תחושה בגוף" הכל בהיסטריה אדירה ופשוט שאתה מנסה להרים אותה היא משתוללת לך וזה לא אפשרי,אחרי זה ניסיתי עם עוד חבר שהיה איתי וגם זה בקושי הצליח פשוט הרמנו אותה כל פעם ל 10 שניות והורדנו הרגענו אותה וניסינו עוד פעם ככה במשך 80 אחוז מהמסלול עד שבאו כוחות הצלה שהכניסו לה עירוי ואינפוזיה הביאו אלונקה ואני ועוד מישהו הרמנו את האלונקה במעלה ההר (לא קל) עד למעלה ולמעלה חיכו לנו מלא אנשים ומלא כתבים עם מצלמות ומה לא,בקיצור סרט אחד גדול.
אבל חשוב לי מאוד להגיד שבסופו של דבר נהננו מהטיול חבל על הזמן למרות שפונו מלא ילדים לבית חולים (כולם חזרו באותו יום בערב חשוב לציין) כולנו נהננו וזה היה אחד הטיולים השנתיים הכי כייפים שהיו לנו ובסך הכל זאת הייתה חוויה לפנים