אשכול: MASS Log
צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-04-08, 17:43   #90
AkunaMatata
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous
וואו פשוט חידשת לי את כל כך הרבה.
זה מדהים עד כמה אנשים קודם אומרים אתה מפגר ורק אחרי זה מסבירים למה.
בכל מקרה...
מסת שריר דלילה...טוב אחי.
לאמן אמות זה זכותי אני לא מבין מה זה מעניין אותך או אכפת לך זה לא אומר שהתוכנית גרועה בגלל אמות חח מה מצאת סיבה ליפול עליי ? כמו שיש כאלו ששמים טרפזים אני שם אמות אין בזה שום רע זכותי.
לגבי כתפיים לא בא לי...מה אתה חושב שאם לא עושים מילטרי פרס אז זהו נגמר העולם ? הכתפיים לא יתפתחו ? לא רוצה לבצע את התרגיל הזה מסיבות שלי מן הסתם חשבתי על זה אבל לא אני לא רוצה מעדיף לחיצת כתפיים רגילה כמו שאני רוצה אין פה שום מקום לקרוא לתוכנית גרועה גם בגלל זה.
כן אני עושה גם בנט אובר וגם מסור ואני שוקל להחליף את המסור בטבאר ולא במתח כי אני עושה כבר פולי יהיה טמטום לעשות מתח זה כמו פולי זה בדיוק כמו מסור ובנטאובר תחשוב קצת.
ועוד פעם אני אגיד לא זה לא שלא מצאתי מקום אני פשוט לא רוצה לבצע דדליפט כי יש לי בעיה בגב שאני לא יכול לבצע את הדדליפט גם עם טכניקה הכי טובה שיש עכשיו זה ברור !?

עכשיו בוא תגיד לי שוב למה התוכנית שלי גרועה אחינו הגיבור ?

עדכון :
היום ביצעתי את האימון הראשון A יד אחורית וחזה היה מעולה באמת שהיה טוב הורדתי משקלים בהכל בהתחלה כמובן אז קצת היה קשה להרגיש ממש אבל בכל זאת היה טוב מאוד מחר גב כנראה אני משנה ממסור לTBAR.
אתה ממש ממש טמבל
בהתחלה אתה שואל אותי למה התוכנית גרוע אחרי זה אני מסביר לך
ואז אתה אומר לי "זה זכותי לאמן אמות" יפה שזאת זכותך גם זכותי לאכול 800 גרם חלבון ביום אבל מישהוא אמר שזה טוב?
"לא בא לי לעשות מילטרי פרס" אל תעשה מה אכפת לי בהתחלה אתה שואל למה התוכנית שלך גרוע ואחרי זה אתה נותן לי תשובות של ילד בכיתה א'
אני אומר לך שיש לך מסת שריר דלילה והתשובה הכל כך גאונית שיכלתה לחשוב עליה זה "טוב אחי"
בקשר לגב לא שמתי לב שיש פולי
AkunaMatata מנותק   הגב עם ציטוט