צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-04-08, 17:51   #11
talll
חבר פעיל

הסמל האישי שלtalll

שלח הודעה דרך ICQ אל talll

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///Efi///
עזוב אחי.. היתגלגלויות ונעילות, וחביקות, וחניקות, זה לא מסוג הדברים שיעזרו לך ברחוב... בקרב שהוא "מחוץ לזירה", צריך לחפש את הנוקאוט.
לא ראיתי אף אחד מישתמש בג'יאוג'יטסו במשו יותר רציני מהפלות אם החברה על הדשא.. ואני מכיר כמה שהגיעו לרמות גבוהות, והם כולם אומרים שברחוב צריך נטו טכניקה של אגרוף
אחי,תראה,אני לומד בדניס הישרדות,זה MMA,שזה משלב הכל,קראטה,ג'ודו,ג'יו ג'יטסו והגנה עצמית.
כל אחד מתחבר למשהו אחר הכי טוב,אני הכי מתחבר לג'יו ג'יטסו.
קרה לי מקרה,לא ברחוב,בכיתה D:
היה איזה אחד שהייתי איתו בריב קיצור התחיל איתי וזה הוא ישב על שולחן ראיתי הוא בא לירוק עליי,מהאינסטיקט כבר,לא באתי לו עם אגרוף,אלא עשיתי לו חניקה עם המרפק.
הוא התהפך אחורה עם השולחן עליו,קם הפלתי אותו,קם עוד פעם חנקתי אותו וזהו נגמר העניין הפרידו בלי יותר מדי עניין ובלאגן,בלי שזה ייגמר רע מדי..
ולפי מה שאני רואה,אתה חושב שבג'יו ג'יטסו אתה רק נמרח על היריב וזה,אז זה ממש לא נכון,ברחוב אתה לא תבוא תתחיל להימרח עליו,עושים בריח מהיר ובשנייה היריב גמור על הרצפה ואתה עושה מה שאתה רוצה..
בשביל להמשיך ממצב כזה לא צריך לדעת מואי טאי או קיק בוקסינג תסכים איתי
בקיצור,בוא נסגור את הדיון כי ויכוח כזה לא ייגמר,נסגור את זה שכל אחד והאומנות שמתאימה לו ומה שהוא מתמחה בו,וברחוב כל אומנות לחימה תעזור,עדיף על כלום

talll מנותק   הגב עם ציטוט