ציטוט:
פורסם במקור על ידי lee123
אין לי כוח לחפש פה מחקרים ולמען האמת לא ממש אכפת לי, אבל תדע לך שבשעה אחת יש כמות מסוימת של חלבון שהגוף מסוים לקלוט.
אם אתה חושב שאין הבדל, לדוגמה, בין להכניס 120 גרם חלבון בשעה לבין לחלק את זה ל6 שעות, למשל, אתה טועה.
עכשיו, אם עדיין את חושב שזה בולשיט, אז תנסה לשאול את עצמך פעם אחת למה נראה לך שכול בודיבלדר שמכבד את עצמו מקפיד לחלק את הארוחות כמה שיותר מאשר להכניס אותן במספר קטן של ארוחות במשך היום?
נראה לך שזה מטעמי נוחות? להפך, תכלס לדעתי יותר נוח לדחוף כמה שיותר אוכל בארוחה אחת במקום להסתובב כול היום סביב המטבח... הבעיה שזה לא נכון לעשות כך.
|
נכון בשעה יש כמות מסוימת של חלבון שהגוף מסוגל לקלוט. עכשיו נגיד שאתה אוכל 120 גרם חלבון במכה, החלבון נשאר לך בקיבה הוא לא הולך לשום מקום ואז הגיד הספיגה היא 30 גרם בשעה אז יקח לך 3 שעות לספוג את זה.
הרעיון הוא שזה לא משנה בכמה ארוחות אתה אוכל
אלה הסה"כ הכללי שהכנסת לגוף באותו יום.
בקשר למשפט הראשון שלך אתה לא מאמין למחקרים? אז למה אתה כן מאמין? למה שרוני קולמן עושה בפרסומת לNO? חוץ מי זה אם אתה לא מאמין למחקרים אני עכשיו יכול להגיד שלעמוד על הראש כול יום יגרום לך לגדילה יותר טובה. אתה יכול להפריך את זה? אתה הרי לא מאמין למחקרים אין לך שום דרך להפריך את זה. המחקרים באים לענות על סוגיות כמו אלה שבהם צריכים לבדוק מה קורה בשטח כאשר יש תאוריה מסוימת.
בקשר לבודבילדרים יש כול מיני סיבות:
1. זה שזה מקל עליהם לאכול את הכמויות העצומות שיש להם לאכול וזה בלתי אפשרי לחלק את זה לפחות ארוחות כי הם לא יצליחו לאכול את זה.
2. ההתעסקות באכול שומרת להם על אורח החיים שהם רוצים, תחשוב שלאנשים האלה אין שום דבר חוץ מפיתוח גוף. הם ממלאים את היום שלהם ככה שהם התעסקו בזה כמה שיותר. הם נהנהים להתעסק באוכל כול הזמן זה לא עול בישבילם.