ציטוט:
תודה על ההסבר המפורט. אך יש לי שאלה
ציינת בהסבר שאתה נוטל Zma, ועדיין אינך יודע את התוצאות המדוייקות.
|
שוב שלום לך, ושבת שלום ! תודה על הפידבק.
בעניין שאלתך, והסקת המסקנה מדברי - אני לא יכול לדעת מה גורם לי לגדילה כי אני משתמש בכסביבות ה-20 תוספים. אני לא התכוונתי ספציפית ל-zma - שלא תטעה ! אני יודע מהן התוצאות, אך בגלל שאני רואה את גופי כל בוקר מול המראה, אך אני לא יכול להגיד שהוא השפיע באופן כלשהו כי רק לפני מספר שבועות חזרתי להתאמן, ולקחת את כל התוספים במכה אחת. אך אם הייתי לוקח אותו אחרי תקופה מסוימת, ומוסיף אותו לאוסף תוספי-תזונה שיש לי, הייתי יכול להבחין בהבדל. . . ואתה מין לבד למה. . . או.קיי.?
ציטוט:
משמע, להשפעת הzma לוקח קצת זמן אחרי תחילת הנטילה ?
|
לשום דבר לא לוקח זמן בחיים - אכלת משהו, הדבר משפיע ונכנס לקיבה, הוא לא יקלט שבוע הבא, הגוף כבר עכשיו עובד עליו. צעקת על המורה שלך בבהי"ס, היא לא תשמע את הצערה מחר, היא תשמע אותה באותו הרגע שבו גם אתה שומע את הצעקה, משמע, הדברים משפיעים מיידית. יכול להיות שלא תרגיש את יעילות התוסף באופן מוחשי בגוף, כמו שגם אותה מורה, שצעקת עליה, לא תעשה לך כלום, ואתה לא תרגיש גם כלום - בהתאם !
לקית ה-zma משפיע מיידית, באותו הרגע בגוף מקבל את האבץ, והאבץ עושה את תפקידיו - אך האבץ לא משחרר ב-100% את הטסטוסטרון, זה עניין של תהליך שהגוף צריך לזהות, שאתה בפעילות אנאבולית, בעקבות שאתה אוכל תזונה כלשהי, מתאמן כמו שצריך, ושותה את התוספים המתאימים בזמנים הנכונים ! הגוף לא מתחיל בפעילות אנאבולית אם אתה מחליט שאתה ממחר בבוקר משפר את האנאבוליזם שלך, אלא הגוף צריך להבחין בכך, בעזרתך כמובן. ההרגל של הגוף הוא להיות קטבולי(=מפרק שריר), כי הגוף שלנו עצלן, ויותר קל לגופנו לפרק שריר/חלבון או פחמימה, מאשר מאגרי שומן גוף שלנו, מאגרי השומן מסובכים מאוד לפירוק, ולכן אתה רואה ברחוב יותר אנשים שמנים מאנשים גדולים, רחבים, מנופחים וחטובים. . . ! מבין?
שוב ה-zma משפיע באופן מיידי, אך שוב, אתה לא שותה סייקל סטרואידים שאתה צריך לקום מחר בבוקר ולראות את עצמך כפול 2, בסה"כ Zma. שמעודד הפרשת טסטוסטרון, ובעקבות גך גורם לגדילה משמעותית. מה שכן, באותו הרגע שתיקח את ה-zma, הוא לא מיד ישחרר את ההורמון, אלא שוב - הוא ישפיע מיידית, אך על מנת לשחרר את ההורמון, הלקיחה צריכה להיות קבועה, ובזמן הנכון, ואף מעבר לכך, אתה צריך שהגוף יהיה בפעילות אנאבולית, על-מנת שהגוף יזהה ויקח את הטסטוסטרון למטרת גדילה, כי זה הוא אחד מתפקידיו העיקריים של הטסטוסטרון. ילדים בני-נוער, וגברים צעירים יש בשפע טסטוסטרון בגוף, אך הוא לא עושה להם שרירים כי הם לא בפעילות אנאבולית, ובעקבות כך, הטסטוסטרון הולך למטרה אחרת בגופני. מבין אותי? אני לדוגמא אדם צעיר, שיש לו הרבה ברמות גבוהות טסטוסטרון בגוף, אך אני נוטל Zma, שיעודד את ההורמון להפריש עוד, וביחד עם המגנזיום והויטמין B6, הוא נספג מקסימלית, והולך למטרת גדילה והתנפחות, כמובן שזה צריך להיות מלווה בתזונה, ובאימונים, כי אם לא - אתה תבוא אלי אחרי חודש ותגיד שבזבזת כסף. . ! כמו אחד שצורך את ה-cellmass לפני אימון, והוא אמור שזה בכלל לא משפיע עליו, ושהוא לא גדל בגרוש, למרות שאני מנסה להסביר לו כבר הרבה זמן, שה-cellmass, הוא לא קריאטין, הוא Muscle Activator, מבין? כך שאם לא תקשיב להוראות שבספר, לא תגיע לאף מקום, ושום דבר לא ישפיע עליך, ויהיה אפקטיבי !
מקווה שעזרתי - ועדיין לא אמרת לי אם אתה תרכוש את התוסף הזה, ומה אתה חושב עליו בעקבות דברי. אתה רוצה עזרה אולי לגבי תוסף אחד? ? ? ? ? - תזרוק כל שם - אני מכונת תוספים, רק שלפעמים אין כל כך זמן לענות, בסלולרי יותר נוח לי.
או.קיי. יש לך שאלה - שאל - אל תתבייש !