תפריט של נוב :p
טוב אז ככה זה בערך התפריט שלי כאילו בוא נגיד זה מה שהתחלתי עכשיו לאכול.
טוב אז אני בן 16 עוד חודשיים הממ 1.79 שוקל 62.3 אחוזי שומן לא ממש בטוח למה המשקל של ה tanita שלי כל שנייה מראה משהו אחר רוב הזמן זה נע בסביבות 13.3% ככה. קיצר מה שאני רוצה לעשות זה להוריד קודם כל את האחוז שומן ל9% ככה שאני יתאמן ישר יראו את זה ככה כדי שיהיה לי מוטיווציה.
וגם זה לא נראה לי יקח יותר מאיזה חודש וחצי נכון?
טוב אז ככה אני עומד להתחיל ללכת 3 פעמים בשבוע למכון עושה כמה שיגידו לי ואני רוצה לשלב בכל אימון גם ריצה של חצי שעה. אני משחק טניס פעמים בשבוע 45 דקות אבל לא רציני. ובימי שישי שבת כדורסל כדורגל ואני אוכל ככה ביום רגיל:
בבוקר: 7:50 אוכל קורנפלס רגיל של קלוגס ואוכל צ'יריוס אבל לא זה שמלא בסוכר אלא אחד משיבולת שועל מלאה שב100 גרם יש רק 4.5 גרם סוכר. עם חלב כמובן אוכל מכל אחד מנה.
בבית ספר: פרי + סנדוויץ' של פסטרמה וחומוס או משהו שהלחם זה שיפון קל בדרך כלל.
חוזר מהבית ספר: ארוחת צהריים שזה משהו מוכן כזה פיצה או המבורגר או תבשיל כפרי (בשר מהצומח עם צפוחי אדמה מטגן) או שניצל שאני מטגן.
אחרי האימון במכון שותה שייק.
אחרי איזה שעתיים אוכל איזה יוגורט עם איזה 1.5% שומן
ואז בארוחת ערב אוכל סלט גדול עם איזה 5 סוגי ירקות עם שמן זית+
ביצת עין משתי ביצים וגם לפעמים ככה גם עם טחינה שמכינים מגולמי.
|