צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-04-08, 00:09   #8
Eskimo :-)
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mahdi1
תקשיבו חברה מבחינת היהודים זה טרור מבחינת הערבים הישראלים אשכרה טרוריסטים וחות אנוש....רוצה לשמוע מילה של חבר אם המלחמה תמשך עוד 687679 שנה הפלשתינים לא יוותרו וזה מה שאתם אומרים עליו טרור לעולם לא יגמר רק יגדל ויגדל ויגדל וזה ברור ואתם רואים....עד מתי תוכל מדינת ישראל לחיות במזרח התיכון שכולו נגדה ורוצה שתעוף מפה ...וישראל כולה 6 מליון מליון טחצי ערבים ולא יודע כמה שמאלנים ולא יודע כמה רוסים חדשים...אגב המזל של המדינה הזאת עד עכשיו שיש מנהיגים ערבים בני זונות רק.....אז שלום זה לטובת מדינת ישראל והישג למדינת ישראל תאמינו לי .......אוליי אתם חושבים שהנשק והיטילים וכל החרא הזה יכריעו מלחמה אז אתם טועם.........יללא שלום ושותכלו לבקר בביירות..חחח
אה ומה שאתה אומר שנוותר להם למדינה ואיפה אנחנו נחייה בדיוק תסביר לי הם רוצים את זה סורייה את זה מי מבטיח לי שאחרי שניתן להם שטחים יהיה שקט הרי הם ראו שמוותרים להם ויהיה להם כבר יותר קל ז הם יכלו לפגוע בנו ואז הם לא יהיו מיעוט כאן ןהם יוכלו לשלוט ולעשות מה שהם רוצים... אתה יודע אם הםא עושים את זה לנו אין לאן ללכת זאת המדינה היחידה שיש לנו לעומתם שחצי מהעולם שלהם ויש להם מקורות נפט והכול מה אנחנו קיבלנו מדיה יהודית קטנה בלי שום אוצרות טבע בלי לכלום וגם על זה שמים לנו עיניים .......תשמע אני יכול לייבש אותך כאן בהרבה דברים עזוב אחי אתה סתם מדבר שטויות למה פאקינג הם חייבים להקבל עוד מדינה.... יש להם חצי מהעולם... ומילא אנחנו מאפשרים להם לחיות כאן לקבל זכיות דמוקרטיות הכול מספקים להם רפואה מים הכול הם מקבלים את כול הזכיות