08-04-08, 14:57
|
|
Banned
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי BodyKilo
הבעיה היא כשאנשים אומרים ערבים הם "בלי לשים לב" מכלילים גם את ערביי ישראל... זה יכול להיות מאוד פוגע כשצועקים "מוות לערבים".. זה כמו שיצעקו לעברנו את אותו הדבר..
ושמעו אתם גם צריכים לדעת לעשות הפרדות, אז הם שחטו צב ים אוקיי... זה סיבה לומר מוות לערבים?
ולשחוט בן אדם בסכין זה לא יותר חמור?
החינוך בעזה קשה וצריך לעשות שם באמת טיפול רציני, אבל זה שכל הזמן תקללו לא יעזור לכם בדין.
וקצת תרבות חבר'ה לא תזיק.
|
תראה אם הם היו תופסים נער יהודי או אפילו 10 והיו רוצחים את כולם, זה לא היה מחדש לנו שום דבר, זה נורא,זה היה כואב לנו, אבל בתאכלס זה היה דבר טבעי והיתנהגות טבעית מצידם, כי הרי אנחנו האויבים שלהם והם האויבים שלנו, אבל העובדה הזאת שהב*י ז*נ*ת רצחו משהו שלא אויב שלהם, משהו שלא עשה להם שום דבר, המשהו הזה זאת חיה נדירה, לא אוכלים אותה, סתם ככה לקחו ושחטו אותה מול כול הילדים הקטנים שלהם, זה אומר משהו נכון ? לדעתי זה אומר רק דבר 1, צריך לבחור או הם או אנחנו, או פלסטינה או ישראל, ועד שהראש ממשלה שלנו לא יעשה את הבחירה הזאת, אנחנו נמשיך לסבול !
ועכשיו תענה לי למה לעזאזל החינוך הזה שלהם אמור לעניין לי את הביצים ? מה איכפת לי מהחינוך שלהם ? למה אבא,אח,אמא או כול בן משפחה אחר שלי צריך למות בגלל פלסטיני לא מחונך שמפציץ את שדרות ?
|
|
|