צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-04-08, 01:13   #89
Eskimo :-)
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי rrkk
.................. הערבים אוהבים רק כוח ואת זה רואים בצורת התנהגות שלהם כמו המקרה כאן ורואים שהם לא בני אדם וחלאות........
אתה באמת חושב שאתה יכל להסיק מהמקרה הזה משהו?
האם מקרה כזה יכל לשרת דעות ימניות או שמאלניות או איזו דיעה פוליטית. אני מצפה ממך ליותר
הדיון צריך להיות או אקולוגי או ספציפית לבני אדם המסוימים האלה
כמו שאמרתי קודם. האם כל האמהות שלנו היהודיות מתנהגות כמו אותה אמא שהתעללה בילדיה?[/quote]
אני לא מדבר על המקרה הזה אני מדבר על הרבה מקרים גם ערבים ישראלים שאותם אני רואה יותר כול היום מחפשים לריב לנסות להרוס משהו לגנוב לשבור משהו להפריע לאנשים להרעיש עד שהם חוטפים מכות וא אנחנו הלא בסדר
ועכשיו ערבים בעזה שים לב לדור של הילדים שלהם והתרבות שלהם ילדים מסתובבים עם רובים והחלום שלהם זה להרוג כמה שיותר יהודים...............תאמין לי שהם בהמות ואי אומר לך מניסיון אחי רוב בפעמים שאני נמצא בסביבה שיש ערבים חייב להיות שם בלאגן או צעקות או משהו לא יכולים להתנהג נורמאלי ...............שים לב להפגנות של הערבים איך כול האזרחים שם שורפים דגלים הולכים אם שלטים מוות ליהודים...........המקרה עם הצב זה רק עוד מקרה שמחזק תטענה שלי שהיא נכונה ב 100 אחוז.......
אז אני שואל אותך אנשים כאלה לא מבינים רק כוח
אה ועוד משהו תנסה להיכנס לאיזור שלהם עזוב עזה ושטחים אלה כפרים ותראה איך אתה לא יוצא......... אבל הם אצלנו זורקים אבנים הורסים דברים והכול ועדיין הם לא חוטפים מכות ועד שמגיבים להם כול התקשורות בעולם קופצת וגם וואלה המסריחה הזאת מתחילים להראות כמה הערבים מסכנים...........................