צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-04-08, 00:49   #87
Eskimo :-)
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי cono
יצאנו מעזה?!
הצבא לא מקטר אותה ואין חיילים בפנים? אין שם פעולה צבאית כל יום?
אנחנו לא הגברנו עם הפעולות?
פשוט חבל שאנשים הגיעו להבנה שאי אפשר ליישב את הסכסוף הזה אז הפתרון הוא להרוג....
ואין שום קשר להיות יפה נפש....
אבל שלי נפצע במלחמת ששת הימים והוא פצוע ראש על כיסא גלגלים עם 2 רגליים משותקות ויד אחת משותקת ולמרות זאת הוא עדיין מאמין שיש פיתרון.....

ובכלל... איזו זכות יש לך פה להכריז על מוות לערבים?
איזה טימטום זה להכליל קבוצה של אנשים ופשוט להגיד שימותו....
חבל שכל זה על שינאה של קבוצה מתוך האוכלוסיה העצומה שלהם שהורסת להם את ה"שם"...
ובאמת כל פעם שאני שומע את ההערות של הילדים המטומטמים פה למוות לערבים פשוט עוברת בי בחילה... ושזה בה ממבוגרים זה פשוט עצוב וחבל...
בונא למה אתה חושב שזה חלק קטן מהערבים ככה ..........רוב הערבים זה ככה מה אתה לא מבין כול ילד קטן בעזה חולם להיות בחמאס ולהרוג יהודים .....הם עוברים שטיפת מוח מגיל צעיר........החארות האלה תאמין לי אם זה היה ההפך אנחנו היינו החלשים והם החזקים הם לא היו מרחמים עלינו.......................... אתה חושב לשישראל יש בעייזה לזיין את לבנון או עזה או כול מדיה של ערבים מסריחים................... אנחנו מנסים להרוג כמה שפחות אזרחים ומסכנים חיי חיילים רק בשביל לא לפגוע באזרח שבעצם אותם אזרחים מנצלים את זה ונדבקים לטרוריסטים ולחמאס
ואז שבטעות הורגים ילד או מישהו לא קשור כול העולם קופץ ואפילו כול וואלה המסריחים האלו קופצים....
ותאמין לי שהם עושים הרבה דברים בשביל שהם יראו מסכנים בעולם הם הורגים בהמות במקומות שכביכול יראו דם על הריצפה והעולם יהיה נגד ישראל..............
הבאנו להם שטחים מזה עזר רק פגע בנו מה אתה לא מבין שמה שלא ניתן להם הם רק ירצו עוד נגיד ניתן להם מה שהם רוצים אחרי זה לבנון ירצו חלק מהשטח תאמין לי שזה לא יגמר אם נתחיל לתת הערבים.................. הערבים אוהבים רק כוח ואת זה רואים בצורת התנהגות שלהם כמו המקרה כאן וכמו המקרים של ההפגנות הענקיות שהם עושים ורואים שהם לא בני אדם וחלאות........