צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-04-08, 23:05   #75
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי cono
יצאנו מעזה?!
הצבא לא מקטר אותה ואין חיילים בפנים? אין שם פעולה צבאית כל יום?
אנחנו לא הגברנו עם הפעולות?
פשוט חבל שאנשים הגיעו להבנה שאי אפשר ליישב את הסכסוף הזה אז הפתרון הוא להרוג....
ואין שום קשר להיות יפה נפש....
אבל שלי נפצע במלחמת ששת הימים והוא פצוע ראש על כיסא גלגלים עם 2 רגליים משותקות ויד אחת משותקת ולמרות זאת הוא עדיין מאמין שיש פיתרון.....

ובכלל... איזו זכות יש לך פה להכריז על מוות לערבים?
איזה טימטום זה להכליל קבוצה של אנשים ופשוט להגיד שימותו....
חבל שכל זה על שינאה של קבוצה מתוך האוכלוסיה העצומה שלהם שהורסת להם את ה"שם"...
ובאמת כל פעם שאני שומע את ההערות של הילדים המטומטמים פה למוות לערבים פשוט עוברת בי בחילה... ושזה בה ממבוגרים זה פשוט עצוב וחבל...
יצאנו מעזה. אין חיילים בפנים, וכדי לצאת מעזה הממשלה שלנו מיררה את החיים של אלפי תושבים מסכנים ובגדה בהם באופן מכוער ביותר.
החיילים שלנו נכנסים לעזה ויוצאים באותו היום רק כדי לתפוס מחבלים. זאת פעולה לגיטימית, לכל מדינה יש זכות לסכל פעולות טרור.
אני מצטער לשמוע לגבי אבא שלך, אבל באף מלחמה חוץ מלבנון ה-2 אנחנו לא פתחנו.
תחשוב שאם אבא שלך, ואבות אחרים לא היו מתייצבים לקרב בששת הימים, אז לא אתה ולא הוא לא הייתם פה והוא אפילו לא היה יושב עכשיו בכסא גלגלים.

אני לא הכרזתי שום דבר, טמטום להכליל קבוצה? יש לנו מלחמה איתם אם לא שמת לב!
אתה כותב כאילו שמרבית הפלסטינים רוצים שלום איתנו ובחיים לא יפגעו בנו- ורק קומץ פלסטינים משום מה מתנהגים לא יפה... וישראל מנצלת את זה כדי לפגוע בערבים.

רק מה? הם יורים עלינו קסאמים ומרובים, וקסאמים לא עולים הרבה. הם גם לא שילמו על הרובים, כי אנחנו הבאנו להם! ואנחנו מנסים לסכל פעולות עתידיות ע"י ירי של מסוקים מרחוק, ירי שעולה המון כסף. הממשלה שלנו גורמת לחיילים לסכן את חייהם כדי לעשות פעולות ממוקדות ולפגוע רק במחבלים וחס וחלילה לא לפגוע באזרחים ה"חפים מפשע" המשמשים מגן אנושי לרוצחים!
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט