צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-04-08, 21:54   #19
mishel27
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Blabla144
אני מתאמן חצי שנה עד עכשיו עליתי 14 קילו בערך.
היקף יד מ29 ל34
מתאמן Ab אבל התחלתי להיתקע אז החלטתי לעבור לabc
עכשיו אני לא כל כך מצילח להבין את עיקרון החלוקה ולא מכיר הרבה תרגילים בישביל Abc
אז נתחיל מהחלוקה מה החלוקה המומלצת?
ארבל ומישל שכל כך בעד Abc מחכה לתגובות שלכם.
מה שמך ? קשה להתייחס אליך כבלה בלה, לא משנה לא אמרתי שאני בעד ABC מה שכן אמרתי שאני כן בעד פיצול תוכנית האימונים ל- 4 חלקים במאסה מ- חלוקה ל2 חלקים ותדירות גבוהה.
חשוב לי שתבין אין דבר כזה יותר טוב לא קיים יותר טוב מי שיגיד לך ש -AB יותר טוב מABC הוא שקרן ! כי הכל תלוי למי מה המטרה סוג ואופי המתאמן ,אני מכיר אנשים שמתאמנים המון זמן AB והשיגו תוצאות הרבה יותר טובות מהחלוקה ABC וההפך אנשים שלא התקדמו ב AB התקדמו מאוד ב ABC לכן חשוב שתבין אין כזה הכי טוב או יותר טוב . אז מה מומלץ ? גיוון !!! מתאמן /ספורטאי /מפתח גוף שלא מחליף תוכנית אימונים עלול לגרום לאי - השגת התוצאות המיוחלות.
ממה שהבנתי אמרתה שעליתה 14 קילו מ-AB סימן שחלוקה זאת עובדת עלייך יופי אם אתה מרגיש תקוע אתה לא חייב להחליף חלוקה אתה יכול להחליף תרגילים זמני מנוחה לעשות סופר סטים, דרופ סטים, פירמידות וכו" בלי להחליף את החלוקה, הגוף שלנו מתרגל מאוד מהר לעומסים השונים לכן כדי לגרות כל פעם מחדש את השריר אנחנו מגוונים אחרת כמו שאמרתה נתקעים.
ככל שרמת המתאמן גבוהה יותר יתכן שתוחלף תכנית האימונים בתדירות רבה יותר בגלל הסתגלות הגוף לעומסים .שינו תוכנית יתבטא : בהפעלת קבוצות שרירים שונות בכל יום אימון, במספר סטים וחזרות שונה לכל קבוצת שרירים ,בשינוי זמני המנוחה,קצב הביצוע( אימונים עם דגש על אקצנטרי )סדר התרגילים ועוד.

אני אישית מעדיף במאסה את החלוקה הבאה :
A חזה ( כתפיים ויד אחורית בתחזוקה)

B גב ( כופפי המרפק בתחזוקה )

יום מנוחה

C כתפיים + יד אחרוית ( חזה עליון בתחזוקה )

D רגליים + יד קידמית ( זוקפי גן בתחזוקה )

ד"א אנחנו מתאמנים באותו מכון לא ?!
mishel27 מנותק   הגב עם ציטוט