אשכול: Abcde
צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-04-08, 19:46   #15
talvolik
חבר פעיל

הסמל האישי שלtalvolik

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lee123
אז אני אומר לך, עזוב מחקרים, עזוב שטויות. ABC 5 פעמים בשבוע זו תוכנית סבבה, אבל כשעובדים על מסה האידיאל הוא לעבוד בטווח חזרות של 4-6-8 גג ( אפשר וצריך כמובן לגוון עם סופר-סטים, דרופים ומידי פעם חזרות גדולות) ומכיוון שכול השרירים בפלג גוף עליון מתנגשים אחד עם השני עדיף לאמן אותם כול יומיים (48 שעות) במסה. יוצא לך שאתה עובד בABCD או ABCDE על כול שריר פעם בשבוע מבלי שתהיה התנגשות שתזיק להיפרטרופיה. אף פעם לא הוכח שתדירות עדיפה על עצימות ולהפך. למעשה, הדעה הרווחת היא שזה לא משנה כמה אם אתה מחלק את הסטים לשני אימונים או עושה אותם באימון אחד - החשיבות זו הכמות!

ב ABCDE , דוגמה:
א, חזה
ב, רגליים (פלג תחתון)
ג ידיים
ד מנוחה
ה. כתפיים
ו. מנוחה
ש. גב

תהיה התנגשות מזערית (החזה עובד כמייצב בצורה מעוד מינורית בתרגילי הגב ולהפך) בין שרירים בפלג גוף עליון רק פעם אחת וזה לא קריטי
---------
ב ABCD לא תהיה התנגשות בכלל בין שרירים בפלג גוף עליון. אפשר גם לעבוד ABC שלוש פעמים בשבוע ולבודד רגליים, זו גם תוכנית טובה למסה.

הנושא כמובן לעולם לא יוכח מדעית, אבל לרוב האנשים עבודה כזו עובדת יותר טוב מכול החלוקות של הAB או ABC 5 פעמים וכו'
אתה תוכל להביא תוכנית או שתיים של ABCD עם תרגילים ומספר סטים כדי שאני ייראה בערך איך זה אמור להיראות, התוכנית נשמעת לי מעניינת. תודה מראש.

All the POWER is in the HEAD
talvolik מנותק   הגב עם ציטוט