צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-04-08, 15:20   #199
BraveFalcon
חבר פעיל

הסמל האישי שלBraveFalcon

ציטוט:
פורסם במקור על ידי speed
אחי אני אמרתי לך אני לא מצדיק, אני לא באתי לגונן או להטיף עליהם אני הבאתי את הדרך שלהם, כי יש לה בסיס, אם התחמושת שלהם זה שמירת המצוות בשביל להגן, למה שהמדינה לא תספק להם כמו לחיילים הלוחמים? שמע, מי שלא ממש ממית את עצמו באהלה של תורה (וזה הרוב אולי אבל אני רק נותן את הדרך ולא לגונן), זאת הדרך ומי שלא עושה כך ובכל זאת משתמט, אני לא זוכר איזה רב אבל שאמר שיש על אותו אדם דין רודף, כלומר שמותר להרוג אוו או שמצווה להרוג אותו לפי התורה!! והם מחללים שם שמים ברבים, לא עליהם אני מדבר, זה גם לא הדעה שלהם כמו שהצגת את זה, צריך לשים גבולות ברורים: זה כמו חייל, כן המדינה צריכה לספק לו לינה אוכל ותחמושת וצריכים אחרים זאת הדעה של הדרך הזאת- ושוב פעם זאת הדרך שלהם, הבאתי כדיי שתדע שיש לזה בסיס ואפילו חזק והם לא סתם שחורים לבנים מתנדנדים מולידים ישנים אוכלים וזהו.. יש לה מטרה של תרומה תמידית למדינה.

אגב, מה שכתבת, מה יאמרו הדתיים כמוני שעושים צבא לומדים מקימים משפחה, מקורבים לכל עם ישראל ואוהבים אותו - ושומרים על התורה והמצוות- הם גם "עבדים" שלך?

וגם הסברתי לך שעצם זה שאתה במדינה יהודית כן, זה מחייב אותך ואתה כן צריך לשמור את החקיים מפאת זה שאתה במדינה הזאת ולא במקום אחר ועם הכל המדינה חוץ מגדריי חובה שתשמר כמדינה למי שרוצה לשמור על ערכיה, היא מדינה חופשית.
אם תסתכל כמה הודעות קודם, מפריע לי אנשים שחיים על חשבון אחרים ולא תורמים (להתפלל לא נקרא אצלי לתרום), אם אתה מתכוון לעשות צבא ולעבוד - אני מעריך אותך. אם אתה מוליד 20 ילדים שאני צריך לממן במיסים שאני משלם - אני לא מכריך אותך.

הבעתי את כל מה שאני רציתי להביע.. האשכול הזה חוזר על עצמו סתם אז הפסקתי להגיב..
BraveFalcon מנותק   הגב עם ציטוט