צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-04-08, 22:20   #146
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Ori-Silver
שאלת אותי "למה אתה שונא חברה שאתה לא מכיר"
אני מכיר טוב מאוד את החברה הזאת,יש לי שכנים חרדים,אני גר בבני ברק,ואני גדלתי בבית דתי בכפייה דאטית לאמא פאנטית שיש לה מזל גדול שהיום היא לא פנאטית כי אם היא הייתה היא לא הייתה רואה יותר אף אחד מהבנים שלה.

הנה התשובה שלך למדוע אני שונא את החברה הזאת.

א.הם צבועים ברמות מטורפות,,הם עושים מצוות מתוך פחד ומתוך מקום של "מה אנשים חושבים",המשפחות שם רוצות לשמור על "השם"של המשפחה ולכן הם כל כך פאנטים ודואגים כלפי חוץ לעשות הכל לפי הספר,יש להם גם מן חשיבה כזאת שמשפחה שמשריצה יותר ילדים נחשבת יותר מכובדת ויותר "מיוחסת".
הם לא יודעים לשמור על הפה,הם כל הזמן מרכלים אחד על השני מאחורי הגב.

ב.הם לא יודעים לקבל אנשים ששונים מהם אבל מצפים שכולם יקבלו אותם.
סבתי גרה בתוך בני ברק,וקרה לה לא מעט פעמים שאנשים ניתפלו אליה בגלל שהיא לובשת מכנסיים.

ג.הם לא עושים צבא,99% מהחברה החרדית לא מתגייסת.

ד.הם לא עובדים,הם הולכים,לומדים תורה מביאים 200 ילדים ומקבלים לאחר מכן תשלומים מהמדינה.

ה.הם כופים על אנשים את דרכם,למה אני לא יכול ליסוע בכיפור?זה הרי לא מפריע להם לשמור על יום כיפור אם אני נוסע.
למה אין תחבורה ציבורית בשבת?הרי הם יכולים לשמור שבת ואני במילא לא שומר אז למה אני צריך להיסחב לחבר במונית ולשלם 50 שקל במקום לקחת אוטובוס?

ו.עזוב את כל מה שאמרתי עכשיו,תלך יום שלם בבני ברק ואל תעשה שום דבר חוץ מלהסתכל על אנשים ועל התפקוד שלהם ואתה תבין שמשהו שם רקוב מהיסוד.

קיצור אחרי ההודעה הזאת אנשים תפרשו אתם לא יכולים להתווכח אם אורי פה שכל אחד יחיה איך שבא לו ולבריאות!
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט