ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavx2x
חברה תודה על התשובות הבל תשובות קצת מבלבלות כל אחד לא מסכים עם השני תירהוא אני רק רוצה לדעת איך אני עובר את גבול המישקל שאני יכול להרים כילו עד שאני פשות לא מסוגל ולא פגעתי בגדילה חח פשות היצתברות של הרבה מאוד אמונים בלי מנוחה של 4 פעמים בשבוע אני בתוכנית Ab ועוד דבר אני לא עושה סקוטצ איך שקוראים לזה שאתם אומרים שדופק תגב אין לי את זה ביכלל בתוכנית רציתי לדעת יותר עם פולי של הגב יכול להזיק לגב וחתירה כמובן עם מישקלים גבוהים יותר ונמוכים איך זה מזיק עם ביכלל
האיתי שמח לעוד תשובות אני חדש בתחום כמו שאתם יודעים 4 חודשים זה מאט מאוד זמן הבל הישתפרתי בכוח בצורה שאני לא מאמין וניתקעתי לא מצליח לעלות מישקלים תמליצו לי מה לעשות
|
סקואץ ? זה שדופק את הגב ?
ילד תפסיק להיות ילד קטן בחיאת
זה סקוואט
סקוואט לא דופק את הגב, צריך לבצע אותו נכון, ואל תזרוק משפטים מפגרים כמו: סקוואט דופק את הגב וכו', זה זלזול אחי באחד התרגילים הכי חשובים, אתה יכול לעשות עוד 100 שנה פשיטות וכפיפות ברכיים שהמאמן במכון שלך רשם לך לבצע, לא תגיע עם זה לשום דבר - אולי רק בשלב הראשון של האימון לא יותר !
ובקשר לזרמים והעיפות, תכך מנוחה של כמה ימים, ותעבור לעבודה של כול שריר פעם בשבוע לא יותר, + תוסיף תרגילים מורכבים בלי כול הבולשיט, פשיטות כפיפות פרפרים במכשיר וכו'...
בהצלחה !