ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
אתם לא מבינים כמה בכלל
הכרתי את נאור בתקופת התחרויות של שנה שעברה ,מי שזוכר ,הייתי פצוע בכתף שלי די ברצינות באותה תקופה ,וקיטרתי על זה בפורום לא מעט ,נאור באמצע ריקון נוזלים ודילול פחממות מתקשר אליי חצי מת ושואל אותי מה שלום הכתף שלי,ומציע לי עצות ופתרונות ואיך להתאמן עם הפציעה למרות הכל ,והבן אדם מכיר אותי בערך שבוע באותו זמן ....פשוט נסיך.
|
אין אין אחי הוא פשוט מלך!!
ואני לא סתם רושם את זה
הוא ישיב איתי במכון אולי שעתיים, ודיבר איתי נתן לי טיפים ומה לא?... בנאדם זהב.. ייאלה שיחזור לארץ כבר!!! נאור תבוא לג'אמפ!!!
Antonator1
אוקי..
לגבי הכתפיים אני מסכים איתך מאה אחוז.
כתפיים זה שריר קטן, אין צורך לעמיס,הכתפיים עובדות בכל תרגיל כמעט..
הטרייספס, עובד חזק בלחיצות חזה וכו'.. נכון, לא חייב לעשות 12" סטים" אבל אפשר בכיף לעשות גם 8 סטים, תלוי איך הגוף שלך מתאושש מאימון לאימון.. ותלוי באימון עצמו.
היית תקופה, שהיתי עושה 8 סטים, לטרייספס, ובייספס, לא התקדמתי, ברגע שהוספתי עוד כמה סטים התקדמתי, איך אתה מסביר את זה ?
יש אנשים, שלוקח להם הרבה זמן להתאושש, מאימון ,לאימון.. ויש אנשים שמתאוששים מהר, אז לכן לבוא ולהגיד שעל כל אחד רק 4 סטים יספיקו זה לא ממש נכון..
מעבר לכך, לא לכל אחד יתאים לבצע 9 סטים וכו'.
ההרס של השריר יהיה גדול מידי,ו הגוף לא יצליח לתקן את הנזק, לכן לא תהיה היתקדמות.
בגלל זה רשמית בפוסט הקודם,שאין שום מחקר בעולם, שעדיף מעל נסיון אישי של המתאמן.
ברגע שאתה מכיר את הגוף שלך, אתה יודע מה לעשות.
Blabla144
זה מה שאני מנסה להסביר, שעל כל אחד זה עובד שונה, אחד יכול לעשות 9 סטים לשריר קטן, ולגדול, ואחר יכול לעשות 6 ולגדול.
בגלל זה אני לא מסכים אם זה שלהגיד רק 4 סטים "מספיק"
צריך קודם לנסות, ואחר כך להשכיל.