צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-09-06, 22:27   #12
shahaflol
חבר פעיל

אוקיי, אתה לקחת מה שאמרתי - והקצנת את זה לגמרי.
תגיד לי אתה מה ההבדל בין בריאות של בן אדם כשיש לו 8% שומן, 10% שומן ו 12% שומן??? כל האחוזים נמוכים, ואין הבדל בינהם לבין בריאות האדם אלא ההבדל המשמעותי הוא באסטתיקה. זה לא שדיברתי על אדם שיש לו 8% שומן ועל אדם שאחוז השומן שלו הוא 30% ואמרתי שאין הבדל בבריאות, אל תוציא לי מילים מהפה. פשוט אמרתי שהאחוז המדויק לא משנה, תגיד לי אתה מה ההבדל אם לדעתי אני ב9% שומן וזה מספיק לדעתי אבל אני בעצם על 8? או שאני בעצם על 10? ההבדל ממש זניח. גם בהיקפים אותו הדבר, אתה יכול לראות כשאתה גודל ובאיזה מקומות לאו דווקא בצורה הכי מדויקת שיש, אלא פחות או יותר וזה גם לא ממש משנה, העיקר שאתה אוהב את זה. פה שוב, אני מדבר על היקף יד לדוגמא, אם מישהו מרוצה מהיקף ידו ששווה ל39 ס"מ לדעתו, שבעצם היקף ידו הוא 42?? מה זה משנה? אם הוא אוהב את הפרופורציה של גופו אז זה באמת זניח, ובטח שזה לא מה שישפיע על בריאותו. שוב בהיקף מסביב לטבור אתה נותן דוגמאות קיצוניות, כי הבדל של כמה ס"מ ספורים לא משפיע על הבריאות כאשר אתה חטוב ונמצא במצב בריאותי טוב. ה 2 סנטימטר יותר בהיקף מסביב לטבור זה לא מה שיגרום למחלות לב אצל אדם בעל היקפים סבירים, והיקפים סבירים בהחלט אפשר לראות בעין ולא צריך למדוד כדי לראות אם מישהו רחב באיזור הזה או שהוא פחות או יותר בעמדה טובה.
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט