צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-03-08, 22:29   #55
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia
קודם כל הגנטיקה של הסלבים יותר טובה מגנטיקה של כל אפריקאי....הכושים שבארה''ב זה בכלל שונה מכושים של אפריקה . הכושים של ארהב כבר דורות חיים ואוכלים אוכל איכותי וברמת חיים טובה יותר מאשר באפריקה.. ככה הגנטיקה שלהם התפתחה לכיוון הטוב...ועדיין לא הרבה יותר טובה של סלבים אולי רק חיטוב יותר איכותי...אבל כולם יודעים שרוסים זה עם שמטבע שלו הם לא כלכך חטובים כן ? חורף קשה צריך קצת שומן לבידוד וזה פותח גנטית למשך דורות. מפה גם הכינוי של דוב רוסי. כי הם גדולים אבל לא חטובים כמו אפריקאנים או כל גזע מזרחי אחר...שחיי באזור יבש יחסית וגופו עמור לעמוד בתנאים שהגוף יכול לסבול בלי מיים יותר מגוף של רוסים נגיד....זה לא שינוי של יום זה שינוי של דורות. חוץ מזה למה כושים שחורים ? כי אם הם היו לבנים הם כולם היו כבר מתים מסרטן העור בגלל שמש אם לא צבע גופם...או קופאים למוות אם לא העור העבה של הסלבים.
אין, אתה פשוט כל כך צודק שבא לי לסדר לך לילה עם מורן אטיאס! זה לא שכל הרוסים שמנים, יש רוסים חטובים מאד, פשוט כל הסלבים והנורדים (שהגנטיקה שלהם לא רחוקה כך כך) בנויים יותר כמו סילאצ'י כאלה. אם אתה רוסי, אוקראיני, נורבגי, איסלנדי, ליטאי, דני או פולני - חובתך להיות גדול ולהרים משקלים גבוהים! לכל העדות האלה יש בכללי מראה יותר Powerful ורחב, ובדרך כל אנחנו קצת פחות חטובים ויותר מפלצתיים. דוגמה טובה לכך בתרבות המיינסטרים היא Zangief מStreet Fighter וכל שושלת הסטרונגמן והרמת המשקולות באירופה.

אין, עוד פעם אני מגיע למצב שבו אני פשוט לא יכול להסביר משהו בפניך אבל אני בטוח שאתה מבין אותי.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט