צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-03-08, 13:45   #2
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
הדוגמא ממש לא לעניין.
איתי ילד מוכשר, והוא עלה מעולה, ממצב של אדם שלא מתאמן למצב של אדם שהגיע להישג יפה.
השאלה מה קרה מאז?
האם אחרי שהוא הגיע לשייפ טוב, ונהנה מהבוסט הראשוני של מי שרק עכשיו התחיל להתאמן, האם אחרי זה הוא השיג עוד עליה "נקיה" (אני פשוט צוחק כשאני כותב את המילה הזאת, אין לך מושג כמה היא מופרכת)??
אם אתה רוצה להתדיין באופן מושכל ורציני תביא לי בבקשה דוגמאות רציונות, של אנשי שעלו במשקל בלי לעלות באחוזי שומן, והקריטריון היחיד שרלוונטי הוא מתחרים מקצוענים, כיוון שרק כך אתה תוכל להשוות בין מצב של "און" ל"און" - ולראות אם הייתה עליה או לא.
אני הבאתי שני סיפורי הצלחה של כאלה שהאמינו בשיטה של ללכת עד הסוף במאסה, וכפי שאמרתי - ביכולתי להביא לך הרבה יותר סיפורים של כאלה ששיחקו בלגו ולכן לא רק שלא עלו - אלא ירדו.
אני לא אעשה את זה מעל גבי הפורום כדי לא לפגוע בכבודם של אותם אנשים, אין לי עניין בכך.
אני מדבר על רמה חובבנית, לא על מתחרים מקצועיים. אפשר בהחלט להגיע למסה נכבדת יחסית בלי להיות חזיר אם אין לך ממש כוונה ללכת על משהו יותר מבודיבילדר חובבן על רמה.

חחח איתי ואנשים כמו שי ברקוביץ' נתנו לי המון השראה בזמנו, למרות שאני מבוגר יותר משניהם... באמת היה כיף להתקדם ביחד איתם. תסלח לי על התקף הנוסטלגיה פה...
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט