הדוגמא ממש לא לעניין.
איתי ילד מוכשר, והוא עלה מעולה, ממצב של אדם שלא מתאמן למצב של אדם שהגיע להישג יפה.
השאלה מה קרה מאז?
האם אחרי שהוא הגיע לשייפ טוב, ונהנה מהבוסט הראשוני של מי שרק עכשיו התחיל להתאמן, האם אחרי זה הוא השיג עוד עליה "נקיה" (אני פשוט צוחק כשאני כותב את המילה הזאת, אין לך מושג כמה היא מופרכת)??
אם אתה רוצה להתדיין באופן מושכל ורציני תביא לי בבקשה דוגמאות רציונות, של אנשי שעלו במשקל בלי לעלות באחוזי שומן, והקריטריון היחיד שרלוונטי הוא מתחרים מקצוענים, כיוון שרק כך אתה תוכל להשוות בין מצב של "און" ל"און" - ולראות אם הייתה עליה או לא.
אני הבאתי שני סיפורי הצלחה של כאלה שהאמינו בשיטה של ללכת עד הסוף במאסה, וכפי שאמרתי - ביכולתי להביא לך הרבה יותר סיפורים של כאלה ששיחקו בלגו ולכן לא רק שלא עלו - אלא ירדו.
אני לא אעשה את זה מעל גבי הפורום כדי לא לפגוע בכבודם של אותם אנשים, אין לי עניין בכך.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|