ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
עוד דבר: אני מדבר על סמך ניסיון ולא על סמך תיאוריות או רצונות, כן גם אני הייתי רוצה לעלות רק בשריר ולהיראות קשה וגזור כל השנה - מה לעשות זה לא ישים.
מי שימצא נוסחה כזאת יהיה מיליארדר, כרגע לא מצאו, בטח לא אם אתה אינך באדי בילדר מקצוען שעושה רק את זה וצמודים אליו שלושה תזונאים, ורופא ויש לו את כל היום רק לעיסוק בספורט.
ואגב, אני יכול להביא לך הרבה הרבה דוגמאות הפוכות לסיפורי ההצלחה של נאור ועאדל, אנשים שרצו להתחכם ועאלק "לעלות נקי". אני פשוט לא אעשה את זה כדי לא להעליב אף אחד.
כמובן אני מסייג שרק מי שרציני ומחוייב ויודע להיות נאצי בחיטוב יכול להרשות לעצמו אוף סיזן אמיתי, אם בנאדם הוא ליצן וסולח לעצמו ומתפנק - שלא יתחיל עם זה בכלל.
|
רק בגלל שחיטוב אצלי זה פשוט פסטיבל עינויים אחד גדול אני רוצה שהוא יידרש לעיתים כמה שיותר רחוקות.
וחוץ מזה, לא התכוונתי לעלייה נקייה לגמרי שמשמעותה לא לעלות בגרם שומן ולעלות בשריר כמו מטורף, אני התכוונתי שאין שום צורך להפוך לחזיר בר שמן ומכוער. ותאמין לי שבאמת אין צורך. ברור שעולים בשומן פה ושם, אבל לשמור על שייפ לא רע ועדיין לעלות במסה ביעילות זה בהחלט אפשרי. זה גם תלוי מאד בגנטיקה.