צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-03-08, 13:35   #20
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zuko
מרשים מאוד,בהצלחה לך בתחרות.
יש לי מספר שאלות ברשותך:
1.לפי התוכנית על כמה אחוזי שומן אתה מתכוון להיות על במה?
2.בפוסטים קודמים השארת את הרושם שעליה במסה, אתה עולה מלוכלך(ראיתי אותך חטוב,וגם תמונות מהתחרות האחרונה על 18% שומן) לא מפריע לך בחיי היום יום להיות רוב הזמן על אחוזי שומן גבוהים כ"כ?
3.כמה לדעתך התקדמת בשנה אחרונה?(מבחינת מסת שריר) והאם עליה מלוכלת מבחינתך שווה יותר?
4.מה המטרות לעתיד מהספורט הזה?

בהצלחה

לפי התוכנית אני אהייה באזור החמישה אחוז, סמוך על גיל - פעמיים הוא הביא אותי מוכן.
הקטע של להיות שמן במאסה הוא חלק מהעניין של להיות באדי בילדר - ככה אני רואה את זה.
לגבי מפריע, לפעמים זה קצת לא נעים, אבל כשאתה מחוייב למטרה - זה שווה.
אני מאמין שההתקדמות שלי יוצאת מן הכלל, אבל חבל לדבר - תבואו לתחרות.
עלייה מלוכלכת היא האפשרות היחידה ברמות התחרויות, אני יכול להביא לך 50 אלף דוגמאות של אנשים שהתחכמו ורצו להיות יפים - ובסוף לא רק שלא עלו - אלא ירדו.
לעומת זאת מי שהלך עד הסוף השיג התקדמות ניכרת - כמובן אם הוא רציני גם בחיטוב - ובענין הזה אני יכול להגיד לך שאני לא רציני: אני נאצי.
המטרות שלי הם להגיע הכי רחוק שאני אוכל - ובטווח הקצר לקחת את הראשון בעד 82, ולהופיע אחר כך באלוף האלופים.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט