צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-03-08, 02:03   #39
m4a1
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
סבבה אחי זה שהבת שלו אחלה וסבבה איתך זה לא אומר שלא מגיע שיפחלצו לאבא ההיטלר שלה תמוח אם שוטגן על איזה קיר או לשפוך עליו רוטב סטייק ולזרוק אותו לאיזה כלוב אם 4 פיטבולים מורעבים שיאכלו אותו תוך כדי שהוא צורח שמע אחי אני מאז שאני תינוק הייתי זוחל על הריצפה אם כלבים!
אבא שלי סיפר לי שהכלבה הקודמת שלי הייתה נובחת ומנסה לנשוך כל מי שהיה מתקרב לעגלה שלי,וגם היום אני חי בבית אם כלבה(אחרת הקודמת ניפטרה )אם אני רואה בן אדם כזה ברחוב לא מענין אותי מבוגר זקן אין אצלי כבוד ולא מחשבן למסורת ולשטות הזאת לוקח משהו ומתחיל להכות את הבן :):):):) הזה.

נ.ב
ראיתה איך הוא הרדים שם תכלבים?איך הם צרחו מפאניקה?זה בן אדם שלא משנה כמה המשפחה שלו טובה צריך להמית אותו בכאב כזה סעיף הביא לי חחח מחר אני באשקלון נישבע לך שאם אני יראה תפנים שלו אני מפרק לו איזה סריה של בוקסים.

מישה אחי לא רק שאני ישב עליו אלה גם ידרוך לו על הצוואר
כן אחי גם מאז שאני הייתי קטן ממש הייתי מאוהב בכלב שלי אז תבין אני אכלתי עם הבנאדם הזה ארוחת ערב.. וקשה לי להודות אבל הוא באמת חולה. אבל תחשוב שעל מישו קרוב אלייך היה נופל משו כזה זה פשוט בלתי נתפס.. חוץ מזה שזה לא בהוראה ישירה שלו זה קשור לעירייה ועוד דברים. ד"א ממתי קאי גרין טוען שהוא טבעי??
m4a1 מנותק   הגב עם ציטוט