14-03-08, 14:41
|
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
כללי:: אלי בן עזרי
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי lee123
מנצ'סטר - רומא: יונייטד קבוצה טובה יותר לכול הדעות אבל רומא הוכיחה שבמשחקי נוקואט היא יכולה לעבור כול קבוצה בעולם ( זיינה את ריאל). הלב רוצה רומא אבל הראש אומר מנצ'סטר. כאחד ששונא את הכדורגל האנגלי אני מאחל לכול אנגליה שתפסיד, אבל יונייטד פשוט קבוצה הרבה יותר איכותית מרומא בכול פרמטר ולכן אני אלך עליה.
ברצלונה -שאלקה: שאלקה קבוצה מאד בינונית שבליגה הספרדית היתה מתברגת השנה באמצע הטבלה ולעומת זאת ברצלונה נמצאת בכושר הגרוע ביותר שלה השנה (ראה ההפסד הביתי לויריאל בבית). מכיוון שהמשחק השני בקמפ נואו, ומאחר שברצלונה קבוצה ששוה ניצחון או לפחות תיקו בגרמניה אני סבור ש90 אחוז שהקטלונים בחצי הגמר.
ארסנל-ליברפול - קשה מאד לדעת. לדעתי זה 50\50. ארסנל קבוצה יותר איכותית אבל ליברפול במשחקי נוקואט פשוט חזקה מאד בעיקר בזכות הבונקרים של בניטז במשחקי החוץ שבדרך כלל מניבים פירות. השנה לליברפול השנה יש סוף סוף חלוץ גדול, פרננדו טורס, שלדעתי הוא הטוב ביותר בעולם כיום, שחקן שמסוגל לחסל הגנה כמעט בכול משחק. לדעתי ליברפול תעלה.
צ'לסי -פנרבחצ'ה - צ'לסי קבוצה הרבה יותר חזקה מהטורקים, ולדעתי זאת תהיה אחת הסנסציות הגדולות בשנים האחרונות אם פנר יעברו אותם. צ'לסי פייבוריטית כפי שברסה פיבוריטית במשחק שלה ולכן אני סבור שהם יעברו.
חצי גמר : ברצלונה -יונייטד
צ'לסי -ליברפול (שוב)
|
מסכים עם כל מילה(כמעט)