צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-03-08, 14:19   #18
Antonator1
הושעה

רבע הגמר המעניין ביותר שאני זוכר מזה שנים! הרבה קבוצות יחסית חדשות עם סיכוי מצויין לזכייה של מישהי חדשה שעוד לא זכתה בתואר זה.

לאברם יהיה כנראה מאד קשה נגד פנר כי היא מסוג הקבוצות שצ'לסי הכי חלשה נגדן. מטייה קז'מן ורוברטו קרלוס (אם ישחק) יעשו בעיות - במיוחד קז'מן. היתרון של גרנט זה שהוא קיבל את היריבה הכי חסרת נסיון שיכל לקבל בהפרש גדול (להפתעתכם ייאמר שלשאלקה ניסון די עשיר באירופה ואף זכייה בגביע אופ"א ב - 1997).

ארסנל לפי הסיכויים צריכה לנצח את ליברפול (עם כל האהבה הגדולה שלי לליברפול - שהוא גם המועדון שלי באנגליה ואחד מהאהובים בכלל). ליברפול לא הציגו יכולת מי יודע מה נגד אינטר, וגם אם זה נראה ככה זה רק בגלל שרוברטו מאנצ'יני מקבל התקפי אידיוטיזם בשלבי הנוק אוט כל שנה ולרפא הם בדיוק נפסקים לקראת אותו הזמן. אבל כמו תמיד, אף פעם אי אפשר לדעת עד כמה המזל (+-) והכי חשוב, הלב וההיסטוריה של ליברפול ישחקו כאן תפקיד. לזכותה ייאמר שארסנל עדיין לא כל כך בוגרת בהתקפה. ולרעתה ייאמר שוונגר זאת עליית מדרגה ממאנצ'יני וחניכיו כנראה לא הולכים להציג את היכולת העלובה של אינטר מהמשחק הראשון (למרות שיכולת הפגיעה העלובה מהשני יכולה לחזור).

המשך בהודעה הבאה.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט