צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-03-08, 00:56   #119
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arsan
מה המטרה שלהם ? לעשות חיטוב? מה זה יביא להם בחיים?
למה לך לקחת את הגוף שלך להתקדם מה אתה מקבל את זה אם זה לא מספק לך הנאה ואתה אומר שזה לא כיף?
מה זה יביא לך בחיים..? אני צריך באמת לענות לך על זה..?

לשם הסרת הספק אני יענה לך.

את הגוף שלך אי אפשר להשוות לשום דבר אחר, מכיון שהוא באמת שלך.
אם יש לך מכונית לדוגמא, מדהימה ששווה מליונים, היא אולי בבעלותך אבל היא לא באמת שלך, אם אתה מבין למה אני מתכוון. הגוף שלך, הוא שלך! זה אתה! ואף אחד לא יכול לקחת לך אותו. אולי זה רק החיצוניות שלך, אבל זה קשור אליך באופן ישיר מאוד ובלתי נפרד, עד שתמות, אז למה לא לשפר אותו..?

אני אישית ממש לא מתאמן בכדי להרשים בנות, או לקבל בטחון עצמי, או יותר נכון לומר שאלו לא הסיבות העיקריות שעבורם אני עושה את מה שאני עושה, הסיבה הראשונה היא שאני עושה את זה בשבילי, ורק אחר כך מגיעים הבונוסים הנוספים, שאתה בעצם מציג אותם באור שלילי.. מה רע בלחזק קצת את האגו שלך, או להרשים כמה בנות, ואחרי זה לקרוע כוס יום ולילה כי יש לך גוף חטוב ויפה..?

עכשיו חלאס לחפור, (כן אני גם חופר ואני בכלל מתחרט על זה שפתחתי את הפוסט הזה)
כניראה פשוט שפיתוח גוף לא חושב לך מספיק, ובגלל זה אתה לא יודע להעריך את מה שנעשה על ידי אחרים.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arsan
אז תראה יותר טוב , מה זה יביא לך?
אנשים אומרים שהם "אוהבים" את זה , אבל תאחלס לא נהנים משום דבר בתהליך אפילו מהדבר הכי קטן כמו אוכל , אז למה להתאמן בכלל? עושים את זה כדי להרשים , כדי לצבור ביטחון , כדי לחפש ולהיות יצוגי בשטח ולגרור תגובות , כנראה שזה מה שהרוב רוצים פה ,
שיהיה לבריאות.
אולי אלו הסיבות שבגללם אתה מתאמן, אם אתה בכלל מתאמן.. (?)

אני אישית, לא סובל לרגע, זה כמו שאתה בונה לעצמך בית על העץ, אתה נהנה מהתהליך או לא? אני אישית כן, עכשיו תפנים ת'משפט הבא: כשאתה אוהב משהו, אתה גם תעשה הכל באהבה כדי להשיג או להתמקד באותו דבר, וכל דבר שהוא "סבל" יהפוך לתענוג אם הוא אמצעי שמקדש את המטרה שאליה אתה נמצא/רוצה להגיע.

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט