צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-03-08, 14:07   #6
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arsan
מה המטרה שלך בחיים?
אתה אפילו בעצמך לא תצליח לענות על השאלה הזו..
האם זה להרשים אוחצ'ות שיש לך היקף כזה או אחר ובגלל זה אתה לא נהנה מהחיים וכל פעם שאתה נכנס למטבח אתה מתבאס ואומר שיט אני צריך לאכול X גרם Z כי Y אמר לי בפורום לעשות את זה ואני רוצה להיות "סוס" שכולם יאהבו אותי וכולם יחזיקו ממני ושאני אגרום לתגובות ושידברו עלי ..
כל התחום של פיתוח הגוף נובע איפשהוא אולי בהתחלה מחוסר ביטחון או חוסר נוחות , לרוב זה נמשך גם הלאה מעט מאוד אנשים לוקחים את זה כתחביב ואוהבים את זה ממש.
ד"א החיים שלי קצת יותר ארוכים מהחיים שלך כשאתה אומר שאין לי מושג מהם , אולי כי אתה ילד ותבין עוד כמה שנים (גם בתחום)
מה זה השאלה הדבילית הזו. לאף אחד אין מטרה אחת ספציפית בחיים. לכל אחד יש כל מיני מטרות, דברים משתנים. דבר בא דבר הולך.

לבנאדם מסויים יש מטרה לקחת את הגוף שלו ולהתקדם, ולכן הוא מוכן לסבול על מנת לעשות את זה. ואם אתה חושב שבנאדם כזה הוא מסכן, אז אתה הוא המסכן פה ולא אלו שעושים את זה. כי לעשות דיאטה/חיטוב זה ממש, ממש, אבל ממש לא כיף. ועדיין, אנשים עושים את זה כדי להגיע למטרה שהם הציבו בפני עצמם. זה שאתה חי על פי קודים פגומים שאין לי מושג מאיפה הבאת אותם, לא הופך את האחרים למסכנים. תלמד להעריך עבודה והשקעה של אחרים לפני שאתה בא ביציאות אומללות כאלה.
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט