אוקייי אז ככה...אתה נוהג לזלזל באנשים "שחיפים" ,והאמת גם כאלה שלא אבל למרות זאת לא במסה מכובדת כמו שלך.
כדי שתקח לצומת לבך,שגם אם יש עליך 40 קילו שריר מאדם מסוים זה ממש לא אומר שאתה יותר ממנו או יכול להתנשאות מעליו,כדי גם שתצא מנק' ההנחה המוטעת שלך שאדם ששוקל יותר מ90 קילו או שיש לו ביספ 42+ הוא דבר אידיאלי ומקובל,כי האמת היא שאין הרבה אנשים כאלה ולא הרבה מכבדים ואוהבים את זה.
תחשוב,שמגיע לפורום אדם חדש ונחמד,170 ס"מ על 50 קילו בערך("שחיף" להגדרתך) ופתאום אתה נופל עליו כאילו הוא לא יודע מה עשה,כי אין לו אותה השקפת עולם כמו שלך,הוא בסדר עם המצב שלו ובסך הכל רוצה לעלות עוד כמה קילו שריר.
ואם נקח דוגמה אישית,אני למשל 160 ס"מ על 52 קילו,עכשיו מיד שאתה קורא 52 קילו אתה מזדעזע,אתה לא מתחשב בגורמים שאולי אתה לא יודע,כמו למשל גודל עצמות וכו'
אגב רוב האנשים שמכירים אותי כמו חברים ומשפחה,חובשים שאני די מנופח,אולי מפני בורותם בנושא פיתוח הגוף ואולי מפני שההשקפה הרווחת היא שזה פחות או יותר האידיאל.
ולסיום,אני יתנצל על החפירה ויגיד לך כל הכבוד על האומץ לבקש סליחה,מקווה שיהיה לך כח לקרוא את כל מה שכתבתי.
|