צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-03-08, 03:07   #2
Flash
חבר פעיל

הסמל האישי שלFlash

ציטוט:
פורסם במקור על ידי עייף
בתקופה הארוכה האחרונה אין לי זמן להתאמן.. תמיד היה לי גוף דיי חטוב וגם ריבועים אך עם הזמן לאט לאט פיתחתי כרס..
כיום עם הזמן המועט שיש לי לפנות לאימונים אני מתאמים פעמיים או 3 בשבוע, באימון 1 או 2 אני רץ חצי שעה מהר ואז ישר עושה "סקי" עוד רבע שעה על רמה קשה יחסית ובסוף כפיפות בטן.. באימון האחר אני עושה אימון חזה, כתפיים ויד קדמית אבל זה פחות רלוונטי..
בגדול אני אוכל בריא בסה"כ ולא הרבה. אורז, בשר, ביצים, טונה ונמנע מסתם בצק ומדברים מתוקים..
אז למה לעזעזל אני ממשיך להצמיח את הכרס?
יש לציין כי אין לי הרבה זמן פנוי עקב העבודה שהיא בעיקר לשבת על התחת מול מחשב וזה יכול להיות שייך לבעיה.. אך בכל זאת, אני כן אוכל בסדר וכן מתאמן.

תודה.
זה שאתה מתאמן פעמיים שלוש לא אומר שהכרס תרד. אתה צריך להסתכל בעיקר על ההוצאות הקלוריות שלך ביום לעומת ההכנסות הקלוריות שלך. זתומרת אם בממוצע אתה מכניס לגוף 2500 קלוריות, אבל מוציא רק 2000- יש לך 500 קלוריות עודפות שמקרה שלך רובן מצטברות לעודפי שומן- במיוחד אם אתה יושב מרבית היום.
אימון אירובי פעמיים בשבוע בדרך כלל לא מספיק למרות שאתה עושה 45 דקות, ולכן תצטרך להוסיף לפחות עוד יום או עוד זמן לפעילות האירובית. מעבר לזה אתה תשרוף יותר קלוריות אם תעבוד בעצימות גבוהה של 70-80 אחוז מהדופק.
רצוי גם שתתאמן מסודר ולא לעשות פעם אחת בטן ופעם אחת אימון על שאר חלקי הגוף. אם יש לך רק פעמיים או שלוש בשבוע עדיף לך לאמן את כל הגוף בכל פעם, כי כמו שזה עכשיו אתה לא תתקדם לשום מקום.
תן קצת נתונים של גיל, גובה ומשקל (אחוזי שומן גם טוב אם אתה יודע אותם) אז יהיה אפשר אפילו להתייחס לזה יותר ספציפי.
Flash מנותק   הגב עם ציטוט