ציטוט:
פורסם במקור על ידי yespocket
תישמע לי - אתה הולך לעבוד 50 שנה לפחות
לך יקרה כלום אם תשקיע 4-5 שנים מהחיים שלך בתואר כל שהוא
לא כל כך קל להרוויח כסף
רוב העסקים נסגרים מהר, אלה הסטטיסטיקות
איזה עסק תפתח לדוגמא?
אתה יודע כמה יעלה לך להפעיל אותו עד שירוויח? אתה יודע כמה אנשים מפסידים את כל הרכוש שלהם בדברים האלה? אתה יודע מכה עסקים מצליחם? (בודדים)
איזה עסק לדוגמא תיקנה? בו נעשה תחשבון
ותדע לך - בדברים האלה (דברים חשובים) הכי טוב להיות יקי. אתה צריך לדעת בדיוק מה אתה רוצהףף כמה אתה רוצה מתי אתה רוצה, איך אתה רוצה ולבדוק שאתה עומד בזה
גם להפעיל עסק לבד זה לא קל, אתה יודע כמה באלגן זה? לא כל אחד יכול
מה תעשה אם תהיה חולה? לא תוכל להפעיל תעסק העסק נסגר
אין לך תנאים סוציאלים טובים
עסקים כמו בתי קפה ומסעדות מאוד נוג ופופולרי בארצנו לשלם דמי חסות, הכנסתה את זה בתוכנית שלך?
כך 30% אחוז ביטחון בתוכנית שלך
ותוכנית B
ו-C
ואם להתעשר זה מה שאתה מחפש אז אתה אל בדרך הנכונה, אתה רוצה אני יתן לך אלף דוגמאות למה אתה צריך תואר בשביל להתעשר
|
תאמין לי אחי שלקחתי את כל הכיוונים בתוכנית שלי, ושאני יתחיל ליישם את זה בפועל אני יבדוק את הדבר מכל הכיוונים האפשרים יחקור יחפש יראה מה ילך הכי טוב בשבילי אפילו אני יחפש לי שותף, מבחינת הבית זה השקעה עתידית לטווח הארוך נדל''ן זה לא מה שאני ממתכנן בחיים שלי, וחוץ מזה מי אמר שאני לא ילמד? לא ראית מה כתבתיי? אני מתכנן ללמוד מנהל עסקים בזמן הזה, עוד משהו אני לא מתכנן עסק ספציפי אני ילמד את הזמן והתקופה שאני ירצה לפתוח עסק יראה מה הכי הולך מה הכי מצליח וואלה אני יקח את הסיכון אין מה לעשות החיים זה חצי הימור אבל סיכונים בטוח אני יקח.
להתעשר זה לא מה שאני מחפש למרות שזה יהיה חלק מהניסיון שלי, אני רוצה לחיות בכבוד מהכנסה מכובדת ולתת לילדים שלי ולמשפחה שלי מה שלא היה לי שהייתי קטן.