ציטוט:
פורסם במקור על ידי yespocket
אחי אתה דפוק
(בלי להעליב)
ואיפה אתה תחייה? צריך לגור איפה שהוא?
ערך הדירה יורד עם הזמן, חשבתה על זה? צריך לעשות שיפוצים התפוצץ הבויילר, רוצים לצבוע תקיר מחדש, דיירים לא רוצים לשלם כסף, בונים ביניינים חדשים לסטודנטים
30 שקל לשעה ברוטו 3 שנים יוצא לך פחות מ-250,000 בדולר זה יוצא פחות מ 70,000
ב-3 שנים אתה צריך לחיות? צריך מגורים? אוכל? כסף לאוטו? בילויים? בריאות? חשמל? מים? ארנונה? מיסים?
עדיף לך כבר תיקנה קרוון, תפנק את עצמך וכך גם לא תגרו בשכונת פשע
ואני מכיר מחוננים ואנשי עסקים ומה אתה רוצה, בלי ביטחון (ידע פורמאלי) אתה לא שווה הרבה
|
תשמע ותשמע לי טוב קודם כל אני מתכוון לעבודה שחורה - נקייה ממס. דבר שני אני מכיר מישהו שעבד איתי עשה בשנה אחת ממשכורת של 27 שקל לשעה 115 אלף שקל, קנה הונדה אקורד 2005 ב100 כן לא היה לו חיים היה עובד כפולות רוב הזמן אבל הוא היה יוצא בלילות היה מבזבז לבילויים ולא חי כמו כושי תאמין לי, וככה אני רוצה אחרי צבא אני גר אצל ההורים עובד עבודה קשה כזאתי כפולות כל היום בעבודה העבודה תהיה הבית השני שלי. פעם פעמיים בשבוע יציאה של 300 שקל אתה מסכים איתי שאני יעשה 300,000 בשלוש שנים לפחות? אם אני חי אם ההורים מבלה אם האוטו של ההורים וחי בבית כל הזמן הזה? יפה, אתה יודע כמה כסף נדרש כדי לקנות עסק סבבה אפילו?לא יותר מ200,000 שקל אולי קצת יותר תלוי בגודל ובאופי, בעניין הבית אין שום בעיות אני לקחתי בחשבון שיהיו בעיות פעם בכמה זמן. אז מה לא נורא שפעם בחצי שנה יש לעשות שיפוצים של 2000 שקל סידורים קטנים של פה ושם, לוקחים את הדברים האלה בחשבון, אבל תאמין לי זה לא מה שיכניס לי חובות עד הכתפיים הדברים הקטנים האלה.. מה זה צביעה? אני יצבע מה הבעיה? מה בויילר? שטויות בויילר חדש מחזיק לפחות 6 שנים, זה דברים בקטנה אחי בקטנה איפה כל הכסף שעבדתי עליו קשה 3 שנים? תאמין לי שהכסף הזה יעזור לי בכסף הזה אני ישלם לימודים ואולי אני ישקול לפתוח עסק או להמשיך לחסוך בזמן הלימודים, אם אני ירצה אני יעזוב ת'בית ישכיר אחלה סטודיו ב1800 שקל לחודש שזה כלום (אני יודע כי גרתי בסטודיו חודש בקיץ האחרון), אני דפוק? תאמין לי שאני יודע מה לעשות.