צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-03-08, 20:27   #2
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielllo
בגרות אני עושה! אבל אני שואף לעשות משהו שלא דורש השכלה. לעבוד 3 שנים אחרי צבא עבודת כפיים קשה לעשות 30 שקל לשעה ולחסוך 320 אלף שקל + בכסף הזה לקנות בית ישן באיזור ישן להשכיר אותו לסטונדטים וכו... כל דמי שכירות שנכנסת לי אני משלם למשכנתא וכך אחרי 15 שנה אני מסיים את המשכנתא והבית נהיה שלי וכך נכנס רווח נקי של 4000 כל חודש מהצד. בזמן שאני משכיר את הדירה אני ילמד מנהל עסקים ואולי יפתח עסק קטן, ככה אני רואה אותי בעתיד וזה המטרה שלי. אני בטוח שזה לא קל ויהיו המון מכשולים בדרך אבל מגיל 27 אני יחיה בכבוד ממשכורת נורמלית.
אתה נשמע כמו אדם שמבין עניין..
רק תגיד לי..איפה תגור בזמן שהסטודנטים האלה יהיו בבית שלך?תגור אצל ההורים עד גיל 30?
תגיע בסופושל דבר לשלב בחיים שתרגיש שאתה חייב קצת ספייס מהמשפחה אתה רוצה להתחיל לגור לבד להביא בנות מבלי להתבייש בזה שאתה גר עם ההורים.
תצטרך עוד דירה אז תתחיל לשלם ל2 דירות בוא זמנית?
אחרי שהבית יהיה שלך ויעברו 15 שנה שאני לא מאמין ש15 שנה אתה תשלם משכנתא לבית כי אתה עוד צעיר ויש לך
עוד הרבה מה לעבור ולא יהיה לך כסף לצרכים אישיים..יציאות,בילויים,בגדים חדשים.

תחשוב על זה ככה.רק אחרי 15 שנה תקבל תרווח שלך ורק אז תפתח עסק..
לא עדיף לקרוע את התחת 6 שנים ולהשקיע מחצית מהכסף או את רוב הכסף בעסק בזמן שאתה משלם דמי שכירות
בבית שאתה ממש גר בו?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט