צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-12-06, 10:16   #73
shahaflol
חבר פעיל

ציטוט:
לא, הכחשת שואה היא חוקית, הכחשת השואה של העם היהודי היא לא חוקית,כאן נוצרת הבעיה מבין? בדיוק כאן!!!!
אתה מפספס את הבעיה כאן. הכחשות של שואות אינן מחוץ לחוק כי הן כמעט ולא קיימות. אין אנשים בולטים שמכחישים שואה של עם אחר בגלוי ומקבלים על זה במה תקשורתית. אם היתה בעיה של הכחשת שואה אחרת, אז כנראה שגם אותה היו מוציאים מחוץ לחוק.

ציטוט:
סליחה? רואים שאתה לא מבין כלום בדמוקרטיה, דמוקרטיה נותנת במה לפלורליזם ,אין שום הגבלה כל עוד נקרענו כמעט במלחמת אזרחים לפני חודש עם כל הבלאגן עם ההומואים,שלא התביישו לרמוס את כבודה של כל המדינה.
מי שמחליט איפה הגבול, הוא הדיקטטור, במקרה שלנו זה בגץ.
צר לי, אבל אתה זה שלא מבין כלום בדמוקרטיה. תבין, אין כזה דבר דמוקרטיה מוחלטת! אתה לא יכול לממש את כל עקרונות וערכי הדמוקרטיה בצורה מלאה, כל אלה מוגבלים מטבעם!
קח לדוגמא את ארה"ב, אחת המדינות הדמוקרטיות יותר שקיימות(יש רמה למידת הדמוקרטיה במדינה). שני ערכי הדמוקרטיה, חירות ושוויון, מנגשים לעיתים קרובות מאוד ואי אפשר לממש את שניהם באופן מלא בו זמנית. תראה את הכלכלה של ארה"ב. הכלכלה שלה חופשית וכמעט ללא הגבלה של המדינה, דבר שמדגיש את החירות אבל בו זמנית פוגע בשוויון שכן הבדלי המעמדות והפערים בחברה שם רק גדלים. אז מה? תגיד שארה"ב היא לא דמוקרטיה?? לא.
אותו הדבר עם הפלורליזם, הוא מוגבל מטבעו ולא מוחלט. זה לא אומר שהמדינה פחות דמוקרטית.

ציטוט:
מה זאת אומרת לא בסדר? לא בסדר למי? אתה ממש מדבר כמו ילד קטן צר לי להגיד לך. רוב העם בחר אותו! רוב העם רצה את הבן אדם הזה בשלטון.
אתה לא יכול לבוא היום ולהגיד שזה לא בסדר שבחרו אותו, זה היה הרצון של אותו עם ואותה מדינה באותם שנים, מבין? זה שזה לא טוב לנו, זה כבר משהו אחר..
בכל אופן הדמוקרטיה נכשלת כל פעם מחדש זאת הסיבה שאנשים כמו היטלר עולים. צפה לשינוי כזה באירופה בעתיד, הקרקע כבר מוכשרת לזה, אירופה על סף ריסוק מגלי ההגירה, דבר שמעלה ימנים קיצוניים לשלטון.
אתה מודע למה שאתה אומר?? אני ילד קטן, כי אני אומר שהשואה היתה לא לגיטימית??
אם מדינת ישראל תחליט שהדורזים טפילים שהורסים את המדינה, ולכן צריך להשמיד אותם. נניח ורב העם היה תומך בהשמדת הדרוזים. זה הופך את זה לדבר טוב?? לא. לפי דבריך, זה בסדר להשמיד את הדרוזים אם רב העם בעד זה, אבל זו טעות.
סליחה באמת שאני לא מוצא הגיון בהשמדת עם סתם כך, רק אם רב המדינה בעד. אם אתה כן מוצא בזה הגיון, אז כנראה שאין לנו עוד על מה להתווכח פה.

חשבת מה הסיבה גם שהדמוקרטיה עולה? לא רק הדמוקרטיה נכשלת, אלא גם הדיקטטורה, ואת זה אפשר לראות כשהדמוקרטיה עולה.
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט