יום שני:
דדליפט-7סטים
דד ליפט קופסא7 סטים
כפיפת רגליים7 סטים
תרגיל לאמות[לא זוכר את השם]-7סטים
בטן!
יום רביעי:
לחיצת חזה-7סטים
לחציה בשיפוע שלילי:7 סטים
לחיצה צרה-7סטים
פוש דאון-7סטים
בטן!
יום שישי:
כתפיים- 7 סטים(אתה אוהב מילטרי פרס,אני מעדיף דחיקת כתפיים רגילה עם דאמבלים רק תנועה מלאה ולא חצי)
Barbell Upright Row 7 סטים
האק סקווט-7סטים
לחיצת רגליים-7סטים
פשיטה-7סטים
בטן!
טווח החזרות נע בין 2-6 חזרות
חוץ מאמות שזה 6-8 חזרות..
עדיף לך להתאמן 4 פעמים בשבוע,ראיתי שהבנת מה שהסברתי לך ביום הראשון דד ליפט שזה הדבר היחיד תכלס ששאלת אותי לגביו...
כול השאר אני קצת מסכים עם bodybuilder בלי סקוואט זה דיי בעיה כי סקוואט עובד על הכול אבל אם אין לך אפשרות אז אין לך.
אבל סתם לרקורד להגיד "תרגיל לאמות - בולשיט - בעיקר לאחד שהוא טבעי !" ממש לא נכון ,בחור מהחדר כושר שלי שלקח מקום ראשון באיטליה בתחרות פאוורלפטינג טבעית(שהתקיימה לפני 5 חודש) מאמן אמות. וזה תחרות שבאמת בודקים אם לא לקחת ש-ו-ם דבר...אז בבקשה.
אימון אמות זה דבר מבורך גם אם אתה טבעי וגם אם לא,תרגיל אחד מספיק.
"בתוכנית פוואליפטינג אין מקום ל פשיטות,כפיפות רגליים במכשיר !" גם לא נכון,אפשר לשלב כול תרגיל שבא לך ,המטרה היא להרים כמה שיותר פשיטת רגליים זה תרגיל טוב שאפשר לעבוד עליו רגל רגל בנפרד(כמו לאנג'ים) אז שווה לנצל אותו כי הוא יכול לקדם אותך.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds
|