צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-12-06, 20:50   #43
PoweRule
חבר פעיל

הסמל האישי שלPoweRule

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
מה זאת אומרת? הרי 99 אחוז מהערבים במדינות שלהם תומכים בהשמדת ישראל, מלמדים אותם את זה בבתי ספר, אז למה כאן חצי מהאוכלוסיה תומכים בערבים? זה פשוט לא הגיוני.
אתם תראו , ואני מבטיח לכם, שליברמן בחירות הבאות יעשה עליה חדה.
ברור לצערי שהוא לא יזכה, אבל יהיה לו ולמפלגה שלו הרבה כוח בכנסת.
עומרי יש לי משהו שאני רוצה שתתייחס אליו.
הדבר היחידי שאפשר להגיד שלפני שהולכים ומצביעים למישהו כזה או אחר, כדאי לא רק לשמוע את מה שיש לו להגיד אלא גם מה שהוא כתב במצע שאף אחד לא קורא (ברית הזוגיות = קראת על זה? אתה יודע מה הכוונה ?)
עוד משהו, מה היתה דעתו של ליברמן על הפסקת האש שהפלסטינאים מידי פעם מפירים אותה? האם שמעת מה ליברמן אמר שצריך לעשות?
ובנוסף כשליברמן נכנס לממשלה הוא אמר שהוא רוצה רק שר אחד כי צריך לחסוך. ומה אנחנו קוראים היום? שכשאולמרט יחזור לארץ ליברמן מחכה לו עם דרישה לתיק נוסף.
אז אני לא בא להגיד אם ליברמן טוב או לא טוב ליהודים (כדברי המשפט המפורסם) אני בא ואומר שלא צריך ללכת שבי אחרי דיבורים. דבר נוסף שאפשר להגיד שליברמן איכזב את בוחריו ואת המאמינים בדרכו ברגע שהוא נכנס לממשלה. הוא נכנס לממשלה בלי שהיא שינתה את קווי היסוד שלה. ומאז אנחנו מעט מאד שמענו עליו. הוא לא מדבר יותר נגד ההתנתקות. מה קרה הוא הפך להיות מתון?

את הדברים כתב חבר שלי, מעריץ מושבע ( ומאוכזב ניתן לומר ) של ליברמן...

דבר נוסף, שאותו אני רוצה ליחס לנושא האשכול.

מה שעצוב בהכחשת השואה זה לא שזה נמצא אלא שאם ניקח מכחיש שואה וניתן לו לנאום מול קהל ניטרלי ומולו ניקח כל כותב ממוצע בפורום הישראלי לא יידע להתמודד איתו. הבעיה היא לא כי הכותבים מטומטמים (בעצם כן) אלא שהחברה שלנו לא מספיק יודעת על השואה. תלמידים מגיעים לכיתה יא בלי לדעת כלום על השואה וגם אחרי הבגרות הם שוכחים הכל.

אין מוטיבציה בעם ללמוד על העובדות ולא רק לדקלם ששישה מיליון נרצחו.

זו בעיה חברתי לאומית שאשמים בה גורמים רבים.

ד"א לכל מי שאמר מוות לערבים בפוסט הזה שיפתח את העיתון של אתמול ויקרא על ערבי מנצרת שפתח מוזיאון קטן להנצחת השואה של העם היהודי. הוא רצה להגיע לטהראן כדי להתעמת איתם אבל לא נתנו לו