אשכול: רגע של נחת...
צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-02-08, 12:15   #6
m4a1
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
בהחלט.
הסוגיה הם החזה שלי הייתה די פשוטה ,להבדיל משאר החלקי הגוף שלי ,החזה שלי דורש תדירות גירוי גדולה יותר ,אז למעשה הוספתי אימון חזה נוסף לתוכנית האימונים שלי כאשר יש קורלציה מסויימת בין האימונים ,כאשר באימון אחד עבדתי כבד יותר ,באימון שאחריו אני יעבוד קצת קל יותר ובחזרות יותר גבוהות (הכל בהתאמה לבלוקים של הP/RR/S) ,והגירוי הנוסף הזה נתן עוד פוש לצמיחה של החזה שלי

עוד משהו ששינתי באימונים שלי היה ההתרכזות בכיווץ מקסימלי ולא ב"להזיז" משקל ,הדגשתי יותר את החלק השלילי של התנועה והאטתי את התנועות שלי משמעותית ,והתרכזתי ב"לעשות שריר" כביכול בסיום החלק החיובי של התנועה ,ה"סחיטה" הנוספת הזאת של שרירי החזה עזרה לי מאוד.חלק מה"אשמה" על השינוי הזה בסגנון אימונים שלי לחזה הייתה הפציעת כתף שהייתה לי בזמנו ,שבהסתכלות אחורה הייתה הדבר הכי טוב שקרה לי ,זה גרם לי לעבוד איכותי יותר כי ברגע שאני מתרשל טכנית,אני מרגיש את הכתף שלי צועקת הצילו ,זה שומר אותי "תחת ביקורת" אפשר להגיד.

בנוסף לכל זה ,הוספתי תנועת פלייס נוספת לאימון שלי ,ככה שבכל אימון אני עושה 2 לחיצות ,ו2 תנועות פלייס ,אחת או בדאמבלים או במכונה יעודית (יש לנו מכונה מדהימה של נאוטילוס של פעם ,אני מאמין שהיא מתחילת שנות ה80 ) והשניה בקרוס ,אני חובב גדול של הכבל קרוס ,מהסיבה שהוא נותן לך להקצין את הכיווץ בסוף התנועה ולשלוט בתנועה לכל האורך בגלל המתח הקבוע של הכבלים ,בנוסף,הוא תרגיל מגוון מאוד ,הזוית שאתה עובד בה על החזה יכולה להשתנות מאוד בזכות הזוית תנועה של היד.
וואו תודה ארבל אני חושב שאני אלך על זה גם ככה יש לי 2 אימונים חזה בשבוע והחזה אצלי בעייתי ברמות!
עכשיו.. כמה ימים מפרידים בין אימון חזה 1 ל2? ומה התכוונת ב"הכל בהתאמה לבלוקים של הP/RR/S"?
אשמח אם תוכל להשאיר מסן או אייסיקיו עזרת לי מאוד ידידי
m4a1 מנותק   הגב עם ציטוט