בכל מכון נורמלי (אפשר גם לארגן כזה בכל גאראג' טוב) אפשר להרכיב משקלים שאני מניח שאף אחד מהפורום פה לא יסתדר איתם. גם אני נושם הארדקור, אבל זה ממש לא הפריע לי להתאמן במכון ששמו היה "רזים" שיש בו רק מתקן אחד של בנץ' מצד אחד\כלוב מצד שני ובנצ' בלי מעמדים - כל השאר סתם זבל חסר תועלת. כמו שEminemfan אמר, זה איך שאתה מתאמן - ולא איפה. כי זה לא סוד שהרבה מהאנשים החזקים בארץ מתאמנים במכונים רגילים לחלוטין ואף מתחת לזה. אם אתם מתרכזים באימון ומדי פעם יש לצדכם כמה חברה' טובים, שום דבר לא אמור להפריע לכם להתאמן בשום מקום. אין באמת אנשים (לפחות בארץ), שנמצאים ברמה שבה הם צריכים את כל הדרישות שאחינו מעלה כאן.
אם החברים של Lava באמת הבינו מה זה להתאמן ברצינות אחרי שעזבו את ג'אמפ והגיעו לאיירון ג'ים - שיבושם להם, אני לא רואה שום היגיון במשפט הזה. אני התאמנתי במכון הארדקור, עברתי לבית, עברתי למכון של כוסיות, עברתי לבית... עברתי, עברתי, עברתי... המיקום אף פעם לא באמת השפיע על חוויית האימון. ככל שאתה צובר נסיון, אתה נהיה יותר רציני, אין מה לעשות. ואגב, חוץ מהעובדה שהחדר החופשי של ג'אמפ בנוי בצורה קצת מוזרה (מוארך במקום קופסתי) - אני לא רואה שום בעיה גם למאריוש פודזיאנובסקי בעצמו להתאמן שם. אי אפשר בתאום משום מקום להבין מה זה להתאמן ברצינות רק מהגעה למכון חדש.
רוסים, גרוזינים ואירופאים אחרים זה באמת טוב, אני בעצמי אחד מהם, אבל פגשתי כבר המון ישראלים צברים שהיחס שלהם לספורט רציני לא פחות.
|