צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-02-08, 20:18   #31
yespocket
חבר פעיל

DrGYM - רק בשנה הראשונה אתה בלי ניסיון לפי הטבלה, אפילו שאני יודע שכמעט כל מי שבטכניון במחשבים (ונדמה לי גם עוד תחומים) מתחיל באינטל במשרה חלקית במקביל ללימודים - אולי אפשר לצבור ככה ניסיון.

1,000,000 דולר כסף נזיל שחסכתה + המשכורת החודשית שעולה עם הוותק (ובזה אין חוכמות גאון או לא היא עולה)

מיליון אחד עשיר או לא, אם היה לי את זה תאמין לי לא היתימתלונן ולא מוצא משהו שיכול להיות חסר לי
(נכון לאיפה שאני גר עכשיו - חיפה, בתל אביב הכל הרבה יותר יקר)

בו נגיד ככה בכסף הזה אתה יכול לקנות בית בחצי מיליון (פנטהאוז/וילה עם בריכה) 50,000 אתה קונה ריהוט בן זונה (אי די דיזיין, פלזמה.. )
אוטו אתה מקלב מהעבודה ושמתי את זה בחישוב של הברוטו לנטו

ונשאר לך עוד 400,000 דולר לאיזה יאכטה יד שניה במצב טוב

אם אתה אל קונה יאכטה ומשקיע את עיקר הכסף בבית זה כסף שלא ממש נאבד.
הכוונה אם אתה קונה מכונית בכסף הזה/יאכטה הערך יורד, אם אתה קונה נכס הערך פחות יורד אבל אתה צריך לשלם מיסים וארנונה אחושילינג שזה פוגע בהכנה השותפת שלך

קיצר מה עוד אפשר לבקש? אפילו אם תהיה לי דירה ב-200,000 אני לא צריך יותר ולא היתי מתלונן.

אבל שוב פעם זה לא פשוט להגיע למצב כזה בעיקר כי אתה צריך שגם אישתך תהיה בהיי טק (נשים הם מיעוט בהיי טק) ואתה צריך ראש לזה וכוח. ושלא יכרו כל שאר הפשלות. ושבאמת תגיע למשכורת ממוצעת ולא של הרוב.

נ.ב
אתה לא חושב שזה הדרך הכי ראלית להגיע לסכומים כאלה?

זה לא שאני אומר אני יפתח חברה, אחר כך ימכור אותה ליאהו ברבע מיליארד דולר ויהיה עשיר (זה עבד במסודרים, למה שלא יעבוד לי?)
yespocket מנותק   הגב עם ציטוט