צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-02-08, 18:02   #105
Xtazi
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eskimo :-)
בקשר לתורה לא שאני שולל אותה מצד אחד היא נכונה
אבל משהו מצד אחר יכול להראות משהו אחר
למשללל איך מצאו מאובנים של חיות כמו דינוזאורים שלא הוזכרו בתורה בכלל ובכלל הם בתקופה שלפני מליוני שנה ובכלל התורה הכי קחוקה יענו אדם וחווה זה מקסימום 15 אלף שנה הקיצר אני רוצה שמישהו יענה לי על זה?...?

סבבה אחי אני יענה לך על זה....

אז ככה בתנ"ך מוזכר לתעות ענק שאותם לא העלו לתיבה של נח ולכן הם הפכו למאובנים אחרי שהמים לאט לאט לחצו את השלדים שלהם לאבנים כמו שקורה גם לדגים הגדולים שמתים בים .

לגבי זה ששאל למה הוא נתן לנצים ימך שמם לירצוח בדם קר את כל היהודים באירופה ...אז בוא אני יתן לך תשובה .

לפי התורה יש בחיים האלה 3 תקופות שבהם יכול לבוא המשיח ...הראשונה הייתה ביציאת מיצריים ,המשיח היה משה אבל האפשרות נילקחה מיהם כשהם התחילו לעבוד את עגל הזב ..
ואז בורא עולם נתן להם ללכת 40 שנה במידבר בישביל שכל אלה שחטאו ימותו והילדים שלהם יכנסו לארץ ישראל נקיים מחטאים ..

עוד היזדמנות הייתה בזמן בר כוכבה והמשיח הפוטנציאלי האחרון לפי התורה היה ליפניי השואה ..עם ישראל התחיל להתערבב עם עמים אחרים ..רובם הפסיק לעבוד את השם ..רובם אכלו לא כשר והם לא חיו בארץ שלהם ...זה כמו מה שקרה בסדום גם אם היה צדיק שתיים הורגים את כולם ,אבל בכל זאת מי שהיה צריך להישאר בחיים נישאר .
Xtazi מנותק   הגב עם ציטוט