ציטוט:
פורסם במקור על ידי TapuzSini
אתה ילד אפס כל פוסט אפשרי אתה בוכה ומחפש צומת לב,צחקו עלייך? הפסדתה?
סתום תפה שלך ותראה נקמה בפעם הבאה ולא לצאת כמו אפס כמו שיצאתה..
חברים שלי שהתחרו צחקו עלייך ברמות ,אפילו הגיע אליי תמונות שלך ובכל זאת לא זלזלתי בך.
אבל בכל פוסט אתה יוצא ילד אפס.
אתה מזכיר ואומר שזה תחרות ראשונה שלך..
א',אם אתה לא מוכן לתחרות על תתחרה!
ב',תפסיק לבכות ותיהיה גבר,ותפסיק לריב אם ילדים קטנים (כמוני) ועוד בפורום!
ג',יפית
בקשר לסטס יכל להיות שטיעיתי אבל אני גבר שיכל להודות לא כמוך שמאשים את כל העולם ואשתו
|
לסתום תפה ולהראות נקמה?וואלה אהבת תמשפט סחטיין!אל תדאג זה יקרה חביבי סמוך עלי ותגיע לתחרות לראות את זה אם אתה כלכך אוהב את זה ואל תילך לי לאיזו מסיבת חוף אם הספורט כלכך חשוב לך!
חברים שלך שהתחרו צחקו עלי רצח?תרשום פה תשמות של החברים שלך שהתחרו מענין..
או שזה סתם חברים שלך שכאילו התחרו?וגם אם כן א.הם על הזין שלי ב.כפי שאמרתה באמת נסתום תפה ונראה נקמה ואז שהם יבואו ללקק אני ידאג שהם יקבלו גם מכות רצח על הסטאלבט שלהם למה?וואלה ככה אני בן אדם אלים יש לי שריטה אחי.
תמונות שלי זה לא בעיה למצוא או להשיג.
לריב איתך בפורום?וואלה יש לי ויכוח מענין איתך אז אני מגיב ככה סתם שאני שם על ההודעות שלך?וואלה באמת שלא מזיז לי אחרי הכל חוץ מסרטון של תאומים לא העלתה שום דבר אחר לפה
בקשר לסטס?וואלה שלא תחשוב לשניה שאני מלקק לו אני לא מכיר אותו בכלל אני פשוט מציג עובדות,מה שאתה כתבתה פה על מאור נישמע כאילו הבן אדם מקריא לך סיפור לילה טוב לפני השינה.
תחרות ראשונה שלי ניראתי גרוע אבל יודע למה רציתי להתחרות?לא כדי שהחברים השוטרים שלך יצחקו עלי חביבי לא ...כדי לראות ולנסות את הדיאטה לתחרות הייבוש ולעלות לבמה בישביל לצבור ניסיון לפעם הבאה!! זה בדרך כלל כל מתחרה מתחיל עושה. וכמובן שאיחרתי את מועד ההתחלה ולא היה לי מספיק זמן לחטב לתחרות!!ככה שלא הגעתי מוכן עכשיו?יש לי תזונה ותוכנית אימונים חדשה ואת כל הזמן שבעולם חכה ותיראה.
ודבר אחרון
לפני שאתה מטיף לי מוסר סתכל על התמונות שלי כמה שהן גרועות ותנסה לחשוב איפה אני עומד בתחום ואיפה אתה
נ.ב
המילה וואלה אחלה מילה