ציטוט:
פורסם במקור על ידי ThaiB0X
עכשיו?
כבר פחות חשוב לי הכוח, התחלתי להיכנס לעודף קלורי עצום (מלוכלך מאוד), ואני רוצה תוכנית שתביא אותי למקסימום היפרטרופיה ולנצל את העודף הקלורי הזה כמה שיותר, לא אכפת לי לעלות בכוח רק על ידי עלייה במסת שריר גם אם אני יאבד קצת גיוס יחידות מוטוריות, אני יחזור לתוכנית של כוח כשאני יגיע למסה הרצויה אחרי חיטוב, כשאני לא ירצה לעלות עוד במסת שריר, אבל כן בכוח, כי נכון לעכשיו, הרבה יותר קל לעלות בכוח על ידי עלייה במסת שריר.
|
גם אם תוסיף אימון של 10 אתה לא תאבד את יכולת הגיוס ואולי היא אפילו תשתפר, אם כבר תרד קצת ביכולת יריית הפולסים של מערכת העצבים(ראה את מה שכתבתי ושמשה כתב בנושא המשורשר על כוח) וגם זה לא לגמרי נכון, כי אתה עדיין עובד על טווח קרוב ולא ברמה שזה יפריע לך להתקדם.
בכל אופן, תעלה את ה3 ל4 ואת ה8 שנה ל8-10 ובA או בB שנה את אחד או שניים מהסטים ל12 ותשתדל לעבוד לאט בסט הזה עד שתרגיש מעט שריפה (דגש על המעט, יכול להיות שבגלל שאתה לא רגיל, תוכל לעבד יותר מהר בהתחלה), לטווח הקרוב זה יעזור לך לאגור יותר נוזלים ולגרות קצת את מאגרי גליקוגן ואם לא עבדת בטווחים הללו עדיין ,אז סביר מאוד שתראה שיפור בכוח , למרות שהשילוב יהיה קצת קאונטר פרודקטיב מבחינת הכוח.
אלו המלצות זמניות עד שאתה רואה שאתה תקוע במשקלים כבר הרבה זמן, העניין הוא להפוך את האימון ליותר נפחי כדי לפתח קצת רכיבים שלא עבדת עליהם עד עכשיו ואז אפשר לשמר אותם עם סט אחד.
מה לגבי משקלי העבודה , מה התכנון שלך? על איזה בסיס אתה מעלה ויורד? כל כמה זמן אתה מגיע לכשל אם בכלל?