צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-02-08, 23:19   #20
shikoLM
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
פורסם במקור על ידי trx--->sus
אז אתה אומר שאימונים כמו ABCD/E לא אפקטיבים? הרבה אנשים עובדים איתם אני לא מדבר רק על מפתחי גוף מתחרים אבל גם עליהם

אם אני עושה אימון עצים פעם בשבוע הגוף צריך הרבה מנוחה ככה אתה יכול להשקיע יותר בעצימות
כנראה שלא רק שאת הנעוצים לא קראת (חשבתי שזה מתבקש אחרי בערך 2100 הודעות) אלא גם את ההודעה הקודמת שלי לא טרחת לקרוא לעומק.
לא טענתי שאימונים בתדירות של פעם בשבוע פר קבוצת שרירים לא אפקטיבים אלא שאימונים כאלה הם פשוט לא אידיאליים למתאן הממוצע ובתדירות אימון גבוהה יותר התועלת תהיה גדולה יותר.
עם כל הכבוד שיש הרבה אנשים עובדים עם תוכניות כאלה זאת האינדיקציה האחרונה שהייתי סומך עליה. רוב המתאמנים בארץ, שלא באשמתם, חושבים שזו החלוקה האידיאלית למתאמן מתקדם מהסיבה הפשוטה שזה החומר שמעבירים למתאמנים בקרוס של וינגייט (בקשר למפתחי גוף מתחרים אני יכול לחשוב על לפחות 2 סיבות שאחת מהם מבדילה אותם ממתאמנים מן השורה).
אל תשלה את עצמך גם כשנפח האימון הוא גדול מאוד (בערך 18 סטים לקבוצת שרירים גדולה) המתאמן הממוצע לא יחווה היפרטרופיה במשך שבוע שלם עד לאימון הבא אלא לכל היותר למשך 3-4 ימים כאשר בשאר הזמן ההתאוששות תהיה של מערכת העצבים והשרירים ימצאו במקרה הטוב במצב אנטי-קאטבולי.
להמשיך אפשר עוד הרבה אבל אולי הפעם תקרא שירשורים שינים לפני שאתה מעלה טענות כאלה.
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=180

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט