צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-12-06, 20:58   #12
roni0102
חבר פעיל

הסמל האישי שלroni0102

שלח הודעה דרך MSN אל roni0102

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Carnivore
אהבתי את הטרנד החדש של הסקרים, חביב ומרענן.

כמה הערות בונות בנוגע לשאלות:

**כאשר מציינים שיפור במשקלי עבודה בעת שימוש בקריאטין, מן הראוי לציין עם כמה וותק אימונים התחלתם את השימוש, והאם הייתם במצב של "פלאטו" - משמע כבר לא התקדמתם במשקלי עבודה וגוף.

**השאלה איזו אבקת חלבון היא הטובה ביותר, היא שאלת קיטבג - אנחנו רק יכולים לסמוך על היצרנים וה-Label Claim, אין לנו הצרכנים שום אפשרות או דריסת רגל לקבוע איזו אבקת חלבון טובה יותר או פחות - הטעם הינו הפרמטר היחידי אותו אנו "מוסמכים" לאמוד.

והתשובות שלי:

-השתמשתי באבקות חלבון וגיינרים למיניהם, Anagen של Scivation, קריאטין, גלוטמין, חומצות אמינו שונות, ZMA, מולטיויטמין, נוגדי חימצון, Peak Power.

-כיום אני מתסף באבקת חלבון, אומגה 3, מולטי, Zma, ובקרוב הקטבולי מכולם - Propecia...

-התוסף המוצלח ביותר שניסיתי הוא אבקת חלבון, חד וחלק. היחיד שאין לו שום יומרות לתוצאות כאלה ואחרות, רק להקל על מלאכת הבליסה הכה מפרכת.

-משקלי העבודה שלי השתנו אולי ב-3%-4% עם קריאטין כאשר הייתי עם וותק של חצי שנה, לאחר וותק של שנה וחצי כאשר הייתי תקוע במשקלים - לא היה שינוי כלל.

-אבקות החלבון הטעימות ביותר לדעתי - פרפקט שוקולד חמאת בוטנים, צ'מפיון בננה, מט-רקס וניל. הזועתיות ביותר היו צ'מפיון וניל ו-Iss וניל.

מה זה Propecia ????