שלום לעמרי ולגולן, ולכל המבקרים בפוסט הזה.
אני חושב שצריך קצת להרגיע את הרוחות, כולנו. גם אני, גם עמרי.
אני רוצה להתנצל אם גרמתי עגמת נפש לך, עמרי. אני רוצה להבהיר את עצמי.
הפורום לפעמים מכיל מידע מאוד חשוב, מאוד מעשיר ומאוד מעניין. אך לצערי אנחנו יודעים שיש קוראים שמשתמשים בפורום כמקור לתחליף המלצה רפואית. יש לנו בעיה עם זה, וצריך להיות מאוד זהיר.
מאיזושהי סיבה, הייתה לי התחושה - אולי מוטעית - שעמרי סטר המלצה של רופא מטפל שראה את Taus ובדקו אותו רפואית. זה משהו שלא יכול לקרות בשום אופן, ואני מאמין שגם עמרי וכל אחד אחר יסכים. לא היתה פה שום כוונה לתקוף אותך עמרי. התכוונתי ממש ברצינות כאשר פירגנתי לך על כך שהבאת את הציטות ממקור אמין.
יש בעיה עם התשובה שנתת בעיניי כי היא לא מסתייגת. וזה עשוי להתפרש ששום טיפול של רופא על ידי סטרואידים הוא טוב.
בבקשה, תמשיך לכתוב בפורום, תמשיך להינות מהתשובות, אבל גם תסייג אותן גם אם אתה בטוח שהטיפול שהומלץ אינו הטיפול הנכון או המתאים. למרות שבמקרה זה אין מקום לבוא על הדעת אם לא בדקת את המרפק של המתאמן שמתלונן על אותה הדלקת.
אשמח מאוד לארח אותך אצלי כדי לדסקס על הטיפול בנושא סטרואידים, בעד, נגד וכל דבר אחר.
עוד משהו. כשאני נותן תושבה, לעולם לא מסתכל על הכרטיס של מי ששואל. לא משנה לי אם זה מנהל בכיר, זוטר או סתם משתמש שבא לבקר. בשבילי, לכולנו יש את אותו המעמד מבחינת האחריות על התשובה שנותנים.
אם מחקתי את ההודעה היה זה בגלל שבאמת היו שם דברים לא ענייניים אלא אישיים שהתפתחו. כמו שאמרתי, את הדיון הענייני אני אשמח מאוד להמשיך במסגרת הפורום או מחוצה לו, אך בבקשה, לא להכניס את הנושא הבין אישי לכאן.
שלך תמיד,
אריאל.
אריאל.
|