צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-12-06, 16:12   #28
סוליקו
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלסוליקו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
אחח הערבים ....................
כבר אין לי מלים לתאר אותם........

כמה שמאלאנים התווכחו איתי לא מזמן , אחרי זה פגשו ערבי ברשת , ועוד אחד , ועוד אחד . ושמלאנים אחרים , ובסוף באו אלי אמרו שצדקתי........
שהפתרון שלהם זה היה רעיון טוב אבל אין עם מי לעשות אותו

אני עדיין תומך בארץ ישראל המלאה כולל סיני + שאם הערבים רוצים שלום , שיתנו שטחים.
למה מספיק עם הזוועות שהם עשו לאנשים שיושבים בארץ , לא מזמן סיפרו לי על סרטון באוגריש(שימות האתר הזה שונא אותו סוטים הכינו אותו) שמה רואים באיזה שנות ש 70 מה חבורה של פלסטינים עשו לכמה נוצרים בצפון.....................................
רק התיאורים מזעזעים , בידיוק מה שעומרי פעם אמר מה שהולך באפריקה רק יותר גרוע בהרבה.
אני יחסוך אותכם מהתיאורים חבל שהצצתי ברטון הזה זה רודף אותי

וזה כלום לעומת מה שהם עושים , הם אלה שצריכים לפצות אותנו בשטחים.

ואל תפחדו ממלחמה עם סוריה , אולמרט יודע היטב מה יקרה אם הוא יתן את רמת הגולן , זה מוות פוליטי עבורו והמפלגה שלו וכל השמאלאנים.

אל תשכחו שכמעט הרסנו את לבנון בפחות מחודש , אז עם סוריה זה יקח שלוש חודשים +- אם איראן לא תתערב 67 יחזור והיה לנו גולן יותר גדול. והם יחיו בערימת חרא מהתותחים שלנו
כןן אם כבר הם לא צריכים לפצות אותנו בשטחים אוו משו ..הם רק צריכים לשתוק וזוו כי מה שהם עושים לא עוזר בכלום שום דבר לא זז מפה ואני לא מבין למה מדינת ישראל כך שאחרי כל מה שעשו נותנים להם שטחים כאילו שחשבו שזה יפחיט ... נתחנו שטחים ופרצה מלחמה והערבים עוד אומרים בחדשות שאם כבר "" הם "" הצליחו להחזיר את השטחים מעזה אז נצליח להחזיר את כל ישראל ...זה לעדתי ממש מטומטם ולא היה צריך לעשות דבר כזה
סוליקו מנותק   הגב עם ציטוט