צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-12-06, 16:07   #13
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי סוליקו
אם לא למדת על דרוזים אז אני יגיד לך
דבר ראשון שידוע על הדרוזים זה שאיפה שהם נמצאים הם תמיד אבל תמיד נאמנים למדינה שנמצאים בה ! ולגבי לשאלה שלך אז זה לא הרוב זה כולם בעד המדינה
אולי יש את אלה שלא רוצים מלחמה אבל זה לא אומר שהם לא בעד המדינה כי כנראה שיש להם קרובים מצד השני !!
ואני מבטיח לך משו לא משנה מה יקרה ומה שיהיה תאמין לי שאנחנו מעדיפים להיות בעד המדינה מאשר עם הערבים !
ובזה אנחנו די נאמנים למדינה וחייבים לה כמוני וכמוך ואנחנו גם יש לנו גיוס חובה ולא יהיה סיכוי קטן אפילו שאנחנו נהפוך צד כי גם אנחנו נמצאים בכל הבלאגן שאנחנו נמצאים בו

הערה :
כל המדינות הערב שנמצאות מסביב לישראל בשבילם הדרוזים שנמצאים בישראל הם עם בוגד ואתה מבין מה עושים לבוגדים !
אנחנו כך בשבילהם כי במלחמת השחרור כל הערבים ברחו מכאן והדרוזים נשארו פה לזה אנחנו בוגדים והדרוזים החליטו לשאר פה עם היהודים כי אלו האדמות שלנו וכך נשארנו וגם לשאר נאמנים וכאזרחים לכל דבר

עוד הערה :
הדרוזים ברמת הגולן הוא לא בדיוק מתגייסים לצבא ואין להם תעודות זהות כי הם בקשו
הם מפחדים שהישראלים יחזירו את רמת הגולן לסוריה ואז העונש שלהם זה מוות ..אז הם העדיפו לשאר כמו שהם
למרות שידוע לכולם שישראל לא תוותר על רמת הגולן אבל עדיין אי אפשר לדעת מה יקרה כי אם הסורים יעשו עלינו איזה התקפה והיא בטוח תבוא מרמת הגולן וחס וחלילה יכבשו את המקום אז יהרגו כל אישה ומבוגר וילד ותינוק שנמצאים שם
ידעתי שחלק גדול מהדרוזים בעד המדינה,גם יש כאלה שמתגייסים לקרבי, פשוט לא ידעתי אם זה תאחלס העמדה של הרוב בשטח, או סתם..