צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-02-08, 01:01   #31
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
שם :ארבל "אבינו מלכנו" צפרירי

עיר מגורים :כפר סבא עיר הפשע והרשע (אויש על מי אני עובד ?עיר החנונים והביו טכנולוגיה)

מספר שנים מתאמן :התחלתי להיתאמן בגיל 14.5 אבל בנסיבות שלא קשורות לפיתוח גוף ,אבל נכנסתי לפיתוח גוף בגיל 17-16.5 ומאז מתאמן ברצינות קצת יותר מ3 שנים

עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים :הרבה שנים באומניות לחימה ,קצת היסטוריה בכדורסל.

סרט אהוב :דוגמה/מחפש את איימי/גלדיאטור

להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : MEGADETH ,METALLICA,NAS,DMX,THE GAME,EMINEM,DOC DRE,NONPOINT,NICKELBACK

השיר שאתם הכי אוהבים :"עץ בלי שורשים" של דני רובס

שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים:דד ליפט, טי באר חופשי , וסקוואט

שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :לאנג'ים (אבל עושה בכל זאת ) ,מקרבי ירך ,וכפיפות בטן

פיצול האימונים האהוב עליכם : ABCD

המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :שיבולת שועל וביצים (מצד שני אוכלים את זה כל השנה)

הצ'יט החביב עליכם :ארוחת שחיתות בBLACK

מפתח הגוף האהוב עליכם :דוריאן ייטס /בראנץ' וורן /ג'יי קאטלר

מטרות בתחום : להיתחרות ובתיקווה לזכות בתואר

ציטוט אהוב : to do anything less then your best ,is to sacrifise the gift

ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : סוציופת אנטי חברתי מובהק,אבל אני חמוד אז סולחים לי

לגבי השיר הכי אהוב שלך ידידי, הוספת לעצמך לא מעט נקודות אצלי.
דני רובס הוא אחד היוצרים המדהימים ביותר שקמו כאן מאז ומעולם, ולמרבה הצער הוא לא מוערך כפי שמגיע לו - אך מבחינתי הדיסק שהוא יוציא בקרוב יהיה הדיסק הראשון שאני אגש לקנות בחנות, ולא אוריד באינטרנט אחרי שנים שלא נכנסתי לחנויות דיסקים - וזה מתוך כבוד לאמן הנהדר הזה.
אגב תאזין ל"שחררי אותו", או ל"שארית", אתה תבכה דמעות אח שלו...
ולגבי השבולת שועל בחיטוב, אתה חי טוב...על פרכיות אורז שמעת?
לילה טוב.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט